A francia köröm az elmúlt évek egyik legfontosabb körömlakk-trendje, amely tavasszal ismét kreatívan értelmezhető. Az élénk színű körömcsúcsoktól a redukált dizájnig – a 90-es évek klasszikus manikűrje szinte végtelenül variálható, így garantáltan nem lesz unalmas 2022-ben sem. A körömlakk trend pedig most a francia rózsaszín körül forog. Elmagyarázzuk, miben különbözik a többi manikűrtől, és miért varázsol tavaszias hangulatot a körmödre.

A francia rózsaszín az új körömlakk trend 2022 tavaszán

A francia rózsaszín a legújabb szó a körömlakk trendek repertoárjában, és nem, ezegyszer nem a franciák ihlették, akiket oly gyakran csodálunk stílusuk miatt. Az  új körömlakk árnyalatot csak franciának-nak hívják, mert a klasszikus francia körmök ihlették.

Pontosabban a manikűr alaplakkjából, melyre a finom, meztelen színű rózsaszín a jellemző, és amely lágy fényt ad a körömnek, emellett visszafogottan elegánsnak tűnik. Na, pontosan ez a jellegzetes francia rózsaszín ékesíti majd körmünket 2022 tavaszán – de most egyedül, fehér körömcsúcsok nélkül. 

Így viseld a francia rózsaszín finom körömlakkot idén

A lágy rózsaszín árnyalatok mesésen passzolnak a tavaszi szezonhoz, és klassz minimalista alternatívát jelentenek a rózsaszín, bordó vagy mentazöld körmök helyett. A fényes felületű francia rózsaszín irányzatú körömlakk-trend különösen szép, választhatunk félig átlátszó árnyalatokat is, amelyek csak egy csipetnyi színnel ékesítik a körmöt.

Míg ez a manikűr különösebb erőfeszítés nélkül elkészíthető otthon, az ápolt körmök mindig előfeltételei annak, hogy a megjelenés valóban elegáns legyen. Végül is a töredezett hegyek és barázdák gyorsan láthatóvá válnak a finom francia rózsaszín árnyalatokon keresztül. Törékeny körmök esetén ezért azt javasoljuk, hogy előtte fessük le őket alapréteggel.

Már csak az a kérdés, hogy melyik körömformát válasszuk? Az Instagram-profik inspiráltak minket, akik francia rózsaszín duettet viselnek rövid és közepes hosszúságú, mandula-szögletes körmökkel.  Forrás

Vélemény, hozzászólás?