Bár a körömtrendek korábban az egyszerű  árnyalatokra és felületekre korlátozódtak, az internetnek és a művészi színvonalnak köszönhetően most előremutató, szuperkreatív stílusokkal van dolgunk és alig várjuk, hogy megcsináltassuk őket.

Körömtrendek 2022

A jó hír, hogy 2022 legnagyobb körömtrendjei még szebbek lesznek, mint amiket tavaly láthattunk. Annak érdekében, hogy betekintést nyerjünk abba, hogy jövőre milyen körömtrendekre számíthatunk, megkerestük legjobb körömtechnikusokat. Bízz bennünk – ezeket a körömtrendeket érdemes ismerned!

1. Friss semlegesek

Ez nem különösebben úttörő hír, de tudd, hogy a csiszolt semlegesek nem mennek sehova. A friss semlegesek időtlenek. 2022-ben is trend marad a tiszta kutikula, a táplált bőr és egy vékony, áttetsző meztelenség, amely kiegészíti a bőr tónusát. És a legjobb dolog az, hogy ez a trend valóban mindenkinél működik. A csupaszon hordott rövid, csinos körmök olyan elegánsak!

2. Alternatív francia

2021-ben már belemerültünk ebbe a trendbe, de ezúttal a dolgok felgyorsulnak. Míg Harriet Westmoreland ikonikus mikrofranciája még mindig élen jár a legnépszerűbb körömtrendek terén, a francia manikűrben még több lehetőség rejlik, mint azt eredetileg bárki gondolta. A franciákat minden irányba elviszik. 90 fokkal elfordították, hogy oldalsó csúcsot hozzon létre, és hullámos csúcsokkal is készül. A hullámos csúcs pedig igazi kitűnést érdemel. Sok mókás variációt fogunk látni ezen a klasszikuson, például a „hullámos franciát”. Nincs szükség határozott kézre az újraalkotáshoz, mivel az a varázsa, hogy minden köröm kissé más.

3. Micro Mani

Íme, a mikromani felemelkedése. A véletlenszerű apró részletek, mint például a mikroszívek, csillagok vagy bármi, ami tetszik, szórakoztató, de finom módja annak, hogy bármilyen manikűrt feldobjon. És bár a körömmatricák rendkívül egyszerű módszert jelentenek a professzionális megjelenés elérésére, ha kreatívnak érzed magad, lakkozással is megkaphatod ezt a megjelenést.

4. Drága kék

Tavaly a Bottega zöldet láttuk az élen választott körömszínként, de 2022-re a dolgok megváltoznak. 2022 színe a kék. Jól néznek ki, mint egy részlet egy meztelen körömön, vagy ha tömbszínként viselik. És többféleképpen hordható. Télen próbáljunk ki egy mély, sötétkék árnyalatot, tavasszal pedig próbáljunk meg kék árnyalatú ombré-t létrehozni.

5. Animal Print

Rázd le minden előítéletedet a körmök állatmintás dekorációjával kapcsolatban, mert 2022-ben ez sikkesebben fog kinézni, mint valaha. Az állatlenyomatok itt maradnak. A Rodarte S/S 22-nél láttuk, hogy a zebraminta hibátlan a festett a körmökön, ami merész és feltűnő megjelenést kölcsönöz. És nem csak a zebranyomat az, ami nagyot üt, a tehénnyomatok is komoly trendpillanatokat élnek át.

6. Világos és merész

2022 potenciálisan legnagyobb átfogó körömtrendje a kreatív körömművészet jelentős folytatása lesz. Növekedni fog azok száma, akik összetettebb és fényesebb műkörmöket kérnek majd. Két év bizonytalanság után mindenki nagyon várja majd a találkozóját, és újra a körmein keresztül fejezheti ki magát. Sőt, ez a trend arra ösztönzi az embereket, hogy bátrabbak legyenek a saját körömművészet otthoni gyakorlásával. Forrás

Vélemény, hozzászólás?