A tegnapi nap folyamán egy csodálatos Oroszlán Telihold teljesedett ki az égen. A telihold energiái mindig erős energiákat mozgatnak meg, már az ősi kultúrákban is nagy szerepe volt a Hold ciklusainak, és ilyenkor érdemes volt erre jobban odafigyelni, és a segítő energiákra koncentrálni. A telihold az elengedésről szól, és a vágyaink megteremtéséről, támogató energiáit pedig még kiteljesedése után pár napig érezhetjük.

Mutatunk pár tippet, hogy hogyan segítheted elő vágyaid megvalósulását telihold idején.

Mágikus energiák teliholdra:

A teremtés energiája:

Segíthet, ha előveszed vágyaid listáját, és előkészítesz egy szál fehér gyertyát. Csendesedj el, és gyújtsd meg a gyertyát, majd írd össze a vágyaidat, melyeket szeretnél elérni.

Ezek után érdemes felolvasni a vágyak listáját, majd elképzelni, hogy azok már teljesültek, vagy itt és most teljesülnek. Érezd át a helyzetet. Majd egy hamutartóban, vagy egy tálban égesd el a listádat, és add át az univerzumnak, hogy dolgozhasson az energiával, hogy elindulhasson a teremtés.

Az elengedés energiája:

Ülj le egy csendes helyre, hogy jól tudj koncentrálni. Fogj egy fehér papírt, és írd össze azokat a helyzeteket, melyeket szeretnél lezárni, elengedni, melyek már nem szolgálják a fejlődésedet, de lelkiekben még ragaszkodsz hozzájuk. Ide írahatóak azok a rossz tulajdonságok, szokások, melyektől szintén szeretnél megszabadulni. (pl. harag, pletykálkodás, ítélkezés stb.)

Majd olvasd fel a papírra vetett listát, és ezután gyújt egy gyertyát, és égesd el a listádat, és add át az univerzumnak, hogy segítsen az elengedésben. Tényleg engedd is el a helyzetet, utána már ne agyalj ezen, hagy dolgozzon az energia.

 Vegyél egy holdfürdőt!

A telihold energiái erősen hatnak a lelkünkre, de ahhoz, hogy ezt előnyödre fordítsd, neked is rá kell hangolódnod a rezgésekre. Erre tökéletes lehetőséget biztosít egy holdfürdő: töltsd meg a kádat vízzel, tegyél bele fürdősót vagy fürdőbombát, gyújts egy illatgyertyát, és lazíts a habok között! Ne gondolj negatív dolgokra, csakis arra, amire nagyon vágysz, és közben képzeld magad elé azt, ahogy sikerül elérned a célokat. Csodálatos mentális és lelki feltöltődést ad!

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?