Diana hercegnő egykori asztrológusa arról beszélt, milyen változások várnak Katalinra a következő évben.

Ilyen lesz 2022 Katalin hercegnének

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező királyi asztrológus elmondta, milyen lesz a következő év Cambridge hercegnéjének. A szakértő szerint Katalin “ragyogni fog”, “új ritmust állít majd fel családja számára”, és támogatni tudja majd II. Erzsébetet.

Debbie Frank királyi asztrológus, aki Diana hercegnő bizalmasa, asztrológusa volt, és elmondta a Hello! magazinnak, hogy mi vár Katalin hercegnére 2022-ben. „Cambridge hercegnéje Bak, és 2022-ben sok mindent át kell gondolnia a Vénusz retrográd miatt. Most a királyi család tagjai csak fontos magánbeszélgetéseket folytatnak, amelyek sokat változhatnak – véli az asztrológus. „Katalin a Nap és a Vénusz találkozása idején töltötte be a 40. életévét, ezért a hercegné úgy érzi, hogy megbecsülik, szeretik, és nagyon jó időszakban van”.

Debbie szerint Katalin “különösen ragyogó lesz”, és tavasszal valamint nyár elején lesz a reflektorfényben. Vilmos felesége különösen a II. Erzsébet uralkodásának platina jubileumának júniusi ünnepségén fog jól szerepelni, a hercegné „nyugodt, egyenletes aurája” kiváló támaszt jelent majd a brit uralkodónak.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?