Patrick Swayze a Torches in the Storm-nak és a Dirty Dancing-nek köszönhetően lett felejthetetlen. De ennél talán többet is hagyott az utókorra…

Titkos gyermek az első szerelmével?

Nem sokkal 2009-ben bekövetkezett rákbetegség miatti korai halála előtt valószínűleg élete legjobb hírét kapta : Patrick Swayze, aki egész életében gyerekekről álmodott. Állítólag tudomást szerzett törvénytelen fiáról. A 46 éves Jason Whittle volt missouri futballista azt állítja, hogy a hollywoodi sztár kapcsolatban állt néhai édesanyjával, Bonnie-val. Állítólag egy DNS-teszt is megerősítette, hogy Jason Patrick fia. A férfi a Patrick özvegyével, Lisa Niemivel olyó jogi eljárás miatt ezt már nem kommentálta, de volt menedzsere a „Bild” című lapnak elárulta: “Bonnie anyja tudja az egész történetet, 1972-ben szerettek egymásba. Bonnie volt Patrick első szerelme”.

Szíven szúrta Patrick Swayze özvegyét

Bármennyire is örülhetett a “Dirty Dancing” sztárja a váratlan fiúnak, ez legalább annyi keserűséget okozott az özvegyének. Egyrészt Jason 1975-ben született – abban az évben, amikor összeházasodtak, másrészt ő hiába próbált sztárral gyereket vállalni. A 34 éves házasság gyermektelen maradt, bár a pár nagyon szeretett volna közös csemetéket. “Mindketten szerettük a gyerekeket, és mindenképpen saját családot akartunk” – írta a színész Az életem ideje című önéletrajzi könyvében. “Alig vártam, hogy apa legyek és gyereket nevelhessek ezzel a nővel, akit annyira szerettek. A lehető legjobb apa akartam lenni”. Valójában Lisa teherbe is esett egyszer, de a harmadik hónapban elvetélt, ami nagy sokk volt a pár számára.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?