Mutatjuk, milyen árnyalatokban fog pompázni a manikűrünk.

Körömtrendek 2022

Ami a szépség világát illeti, 2021-es év a színes ötletektől, a tehénmintáktól volt hangos, és bátran kísérleteztünk. Körömmániánk pedig semmi jelét nem mutatja annak, hogy lassulna a 2022-es évben, hiszen a legjobb körömtechnikusok már most csodaszép körömtrendeket jósolnak az új évre. De ha hozzánk hasonlóan egy kicsit visszafogottabb vagy a manikűr kérdésében, akkor megnyugodhatsz, a klasszikus, egyszínű manikűrökhöz is rengetegen fogunk visszatérni. Tehát akár valami kellemesen természetes, akár kalandosabb dologra vágysz, 2022-ben megtalálod a hozzád leginkább passzoló körömlakk színt. Lapozz tovább az összes körömszín inspirációért, amelyre az előttünk álló évben szükséged van.

True Blues

A Bottega-zöld idén nagyon népszerű volt, de 2022 színe a kék lesz. Jól néznek ki, mint részlet egy nude körmön, vagy ha tömbszínként hordják fel. Az kobaltkéket érdemes bevetni nyáron, és gazdag, mélykéket télen.

Solar Shades

Az arany, a bronz, a borostyán és a körömvirág sok tervező kollekciójában volt jelen, és a napfényes árnyalatok nagyot fognak szólni 2022-ben.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?