A fagyos hőmérséklet és a divat nem igazán jár együtt a fejedben? Akkor tökéletes inspirációt kínálunk a számodra! A skandináv nők pontosan tudják, hogyan kell divatosan öltözni télen. Ezt a három téli trendet pedig nekünk is érdemes leutánoznunk. 

A skandináv nők téli trendjei 

Nulla fok alá süllyedt a hőmérséklet, kint fagy van és dideregsz– a téli időben divatos öltözködés egyik után a másik kihívás elé állít bennünket. Hiszen szeretnénk menőnek tűnni, de nem akarjunk megfázást kockáztatni. Itt az ideje kicsit észak felé nézelődni, hogy divatihletet merítsünk. A skandináv nők jól ismerik a téli stílusokat, elvégre Dániában, Svédországban és Norvégiában sokkal hosszabb ideig van hidegebb. Most ezt a három trendet vizsgáljuk meg közelebbről, hiszen érdemes őket leutánozni.

Puffer dzsekik 

Ha pufi kabátokról van szó, nem lehet becsapni a skandináv nőket. Jeanette Madsen éppúgy szereti őket, mint Pernille Teisbaek, mindketten rövid fekete változatot viselnek, és bebizonyítják, hogy ruhatárunk nem lehet teljes egy ilyen kabát nélkül. 

Holdcsizma 

Inspiráció a 70-es és 80-as évekből: alig van még egy téli cipő, amely olyan melegen tartja a lábunkat, mint a holdcsizma. Victoria Saceanu klasszikus feketében viseli őket, és megjelenésével mutatja, hogy a túlméretezett, vaskos cipők a megfelelő kombinációban elegánsnak tűnhetnek. 

Naomi Anwer khaki színű csizmáját a The Frankie Shop It-kabátjával és farmerrel kombinálja – a csizmák itt is elegánsak. Ez a trend sem új keletű, a 70-es, 80-as években még nyáron is hordták őket. 

A cikk még nem ért véget!

1 2Source link

Vélemény, hozzászólás?