A horoszkóp szerint a 2022-es évnek varázslatosnak kell lennie. Itt olvashatod el, hogy melyik nap lesz a legjobb ebben az évben a csillagjegyed számára.

2022 – a legjobb időszak csillagjegy szerint

Az asztrológusok korábban figyelmeztettek minket: 2021-nek egy olyan évnek kell lennie, amelyben sok minden megmozdul. Sok ilyen változás már régóta esedékes volt – elvégre minden kihívással felülmúljuk önmagunkat. Ennek ellenére sokan nem vágyunk a sok nehézség után mostmár valami nyugodtra és állhatatosra 2022-ben.

Valahogy jó lenne, ha 2022-ben nem kellene folyton mindent újratervezni, csak úgy alakulnának a dolgok, nem szakadnának meg a kapcsolatok és az állásajánlatok betartják ígéreteiket.

Minden spirituális iránt érdeklő embernek, aki szeret a csillagokba nézni, az asztrológusoknak van egy jó hírük. A horoszkóp szerint az univerzum jót fog tenni velünk 2022-ben . Állítólag a legtöbb csillagjegy számára több pozitív, mint negatív élményt hoz magával, és néhány napnak hihetetlenül bombasztikusnak kell lennie. Elő a csillogó tollal! Melyik napot tudod bejelölni a naptárban a csillagjegyed szerint? Essünk neki! 

Kos csillagjegy: 2022. augusztus 18.

Készülj fel a boldogság, a varázslat és a személyes fejlődés évére, mert csillagjegyed a szerencsés Jupiter bolygó hatása alá kerül 2022-ben – ami csak tizenkét évente történik meg. Ezért most itt az ideje, hogy két meglehetősen bonyolult év után újra beállítsd iránytűdet, és elhagyd a régi utakat. A Jupiter energia abszolút magas fázisát augusztus 18 -án érzed majd, amikor a Vénusz is rendkívül kedvező a csillagjegyedben. 

Bika csillagjegy: 2022. május 13.

A Bika lehet ambiciózus, de természetüknél fogva egy kicsit kényelmesebb is. Újra kell terveznie a sorsát? Vállaljon kockázatokat? Meg tudja csinálni ezek nélkül is, amit akar. De 2022-ben a változások elfogadása a kérdés. Az asztrológia szerint egy különösen erőteljes pillanatra kerül sor május 13-án. Ennek a napnak világossá kell tennie valódi hivatását, és lehetővé kell tennie, hogy identitása új részei jelenjenek meg.

Ikrek csillagjegy: 2022. május 30.

Az elmúlt másfél évben történtek olyan események, amelyek teljesen megkérdőjelezték személyazonosságát. 2022-ben azonban úgy tűnik, hogy a frissítés véget ért – és az Ikrek erősebbnek érzi magát, mint valaha. Főleg a jegyében lévő Újhold biztosíthatja kívánságainak teljesülését május 30-án. Mindenesetre az alapkövetelmények ehhez optimálisak: az intuíciód már rég nem volt ennyire erős – használd hát, mert akkor 2022-ben valóban valóra válnak az álmaid.

Rák csillagjegy: július 17.

Július 17-én a bolygók extra Rák energiát tartogatnak számodra. A kedvező csillagképnek köszönhetően ez a nap tökéletes a lelki átrendeződéshez és a kreatív projektekhez. Ezen a napon az intuíciód is erősebb lesz, mint valaha. A szakmai fejlődés eredménye lehet. Szépség, szerelem és luxus – a július 17.-e körüli fázisban minden a neked megfelelő.

Oroszlán csillagjegy: 2022. július 31.

Alapból a nyár a kedvenc évszakod, de ebben az évben még több szenvedélyt és kreativitást fog hozni, mint azt korábban elképzelted. Ennek az az oka, hogy a Jupiter az egész Oroszlán-szezonban megvilágítja az öröm és a romantika ötödik házát. A boldogság energia tehát eléri az abszolút csúcsot július 31.-én . Legyen szó művészi projektekről vagy szenvedélyes szerelemről – ezalatt az idő alatt intuitívan a helyes dolgot fogod tenni.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?