A tökéletes manikűrtrend szilveszterre: átlátszó akrilból készült csillogó körmök miniatűr ékszerekkel és csillogó strasszokkal.

Szilveszteri köröm

Akár egy alpesi faház behavazott teraszán éljük át az évfordulót, akár egy gyöngyházfehér homokos tengerparton, vagy szokás szerint otthon, az biztos, hogy idén is nélkülöznünk kell a pazar megarendezvényeket és a hosszú bulis éjszakákat, és a szűkebb barátokkal, családdal ünneplünk. És akkor mi van? Továbbra sem érdemes ragaszkodni a hétköznapi megjelenéshez! Ellenkezőleg: az új évet kisugárzással és optimizmussal kell fogadni, ezért 2021 szilveszterén úgy öltözünk fel, mintha randevúnk lenne a Studio 54-ben. Csillogó party ruha, magassarkú, smink és frizura – semmi sem marad ki. A tökéletes kiegészítő pedig egy  manikűrtrend, amely remekül harmonizál a ruhánk flittereivel és gyémántjaival.

Galaktikus csillogás

Ez a manikűrtrend egyszerű és mégis rendkívül hatásos a korábban átlátszó lakkal bevont körmökre egyedileg elhelyezett vágott üvegből készült csillagokkal és kövekkel. Apró tükrökhöz hasonlóan minden fénysugarat visszavernek, és galaktikusan szemet gyönyörködtetnek.

Csillogó körmök miniatűr ékszerekkel és strasszokkal

A Sparkle Nails második változata, amelyben a körmöket nem csak csillogó kövekkel díszítik, hanem egyedi láncelemekkel, miniatűr ékszerekkel és gyöngyökkel. Akril és lakkozott körmökön egyaránt működik, és különösen elegánsnak tűnik, ha a körömlakk és a körömékszerek színe összhangban van az öltözékkel és a kiegészítőkkel.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?