Csak a fiával együtt hajlandó.

Nem mehet a gyerek az esküvőre

Egy esküvő megszervezése kemény munka. Rengeteg időt és pénzt igényel, és mindenki tökéleteset szeretne. Az egyik legmegosztóbb kérdés az esküvőkkel kapcsolatban, hogy van-e ott helye gyerekeknek vagy nincs.

A kisgyerekes szülők jelentős része szeretné elvinné a gyerekét, egyrészt mert így érzi jól magát, másrészt, mert nem mindig egyszerű megoldani a bébiszittert.

A gyermektelenek szeretnének gyerek sírás nélkül szórakozni, az ifjú pár pedig érthetően szeretné, ha minden figyelem rájuk vetülne, nem pedig az ordítozó, rohangászó csemetékre.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy kit hív meg az esküvőjére, de ez nem várt haragot is válthat ki. Pontosan ez történt egy 27 éves férfival, aki felkereste a Reddit Am I The A**hole fórumát, miután bátyja közölte vele, hogy ötéves fiát, Jasont nem hívták meg az esküvőre, mert a leendő menyasszony nem szereti a gyerek anyját. 

“Az exem és a bátyám barátnője gyűlölték egymást. Ugyanabba az iskolába jártak, és azt hiszem, féltékenyek voltak egymásra, ez valami régi kicsinyes középiskolai rivalizálás volt” – írta. “Akkor azt hiszem, azért lett rossz a viszonyuk, mert mindketten ugyanabba a srácba zúgtak bele, és összejött az exemmel, miután elutasította a menyasszonyt.”

A férfi elmagyarázta, hogy míg ő és ex párja rövid ideig jártak az egyetemen, nem voltak sokáig együtt, és közvetlenül Jason születése előtt szétmentek. Az ötéves kisfiú az apukájával él, és időnként meglátogatja az anyját, de a férfinak és exének semmi köze egymáshoz.

Noha bevallotta, nem sok időt töltött bátyjával és a leendő feleségével mióta egy éve összejöttek, teljesen értetlenül állt, amikor a bátyja felhívta, hogy Jasont nem hívták meg.

A bátyja könyörgött neki, hogy menjen bele, mire így reagált.

“Azt mondtam, hogy jó, de ha a fiamat nem engedik be az esküvőre, akkor én sem megyek. Most a bátyám haragszik rám, amiért nagy ügyet csináltam ebből, mert ott akarja látni a családját.”

Forrás: Mirror

Forrás

Vélemény, hozzászólás?