Az újhold előestéjén az egyik legnépszerűbb mágikus esszenciáról beszélünk.

Holdvíz – mi ez?

Az asztrológia és a mágikus gyakorlatok sok híve hisz az úgynevezett holdvíz erejében. Valójában ez egy tiszta víz, amelyet a hold fénye alatt töltenek be. Úgy gondolják, hogy a Föld űrműholdjának energiája jótékony hatással van a nők testi és lelki egészségére, valamint képes megtisztítani a testet és az otthont.

A holdvíz létrehozása egy ősi alkímiai rituálé, amelynek célja a vízmolekulák aktiválása a Hold fényéből kiáramló sugárzással. A holdvizet évszázadok óta használják szépségápolási kezelésekben és ezoterikus gyakorlatokban. Beszéljünk ennek a csodálatos folyadéknak az elkészítésének árnyalatairól.

Hogyan készítsük el?

A legjobb, ha holdvizet készítünk az újholdkor. Ez a fázis a megtisztulás, a megújulás és az újjászületés energiájával rendelkezik. A mai nap például alkalmas rá, itt a következő újhold, december 4-én.

Töltsünk meg egy átlátszó üvegedényt (korsó, kancsó vagy üveg) tiszta ivóvízzel, és helyezzük közvetlen holdfény alá. Ehhez meg kell határoznunk, hogy a házunk melyik ablakából látjuk a legjobban a Holdat. Természetesen ideális esetben a vizes edénynek kint kell lennie, így ha van kertes házunk, nyugodtan készítsük elő a varázsfolyadékot az udvaron. Az asztrológusok azt is javasolják, hogy kristályokat vagy köveket adjunk a vízhez: szelenit, átlátszó kvarcot, ametisztet vagy citrint. Hagyjuk a tartályt a Hold alatt éjszakára, és vegyük fel kora reggel, napkelte előtt. A vizet érdemes ugyanabban az üvegedényben tárolni.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?