Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Továbbra sem könnyebb az energetikai állás a Kos érdekeltségűek számára, így érdemes a nehezebb helyzetekben 10-ig elszámolni. Fizikai tevékenységben levezethető a feszültség.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Hirtelen anyagi kiadás lehetséges, esetleg egy régen vágyott praktikus befektetést eszközölhet, illetve társasági életében izgalmasabb helyzet adódhat még a mai nap is.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Józanabb, megfontoltabb, racionálisabb lehet, mint az elmúlt napokban, és továbbra is az életére egy gyökeresen átalakító helyzet kerülhet előtérbe.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Érzelmesebb lehet a mai napon, hangulata ingadozóbb, előfordulhat, hogy egy múltbeli eseményt kell lezárnia és elgyászolnia a lelkében, ami a továbblépéshez szükséges.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Továbbra is irányító szeretne lenni egy helyzetben, és nem veszi észre, hogy Egója takarja az őszinte szándékát, és jóindulatát sem biztos hogy érzékelni tudja a másik fél.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Szerelmi kapcsolatában izgalmak, vagy egy váratlan esemény várható, megéléstől függően áramütés szerű a történet, vagy feszítő.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Továbbra is nehezebb energia van jelen a Mérleg érdekeltségűeknél, ami bizonytalanságot okozhat, ettől pedig elveszettnek érezheti magát.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Az ész és az akarat kettőse játszhat ma főszerepet, ami akár a vad szenvedélyekig is felkorbácsolhatja a hangulatot, a szélsőségekkel érdemes vigyázni, mert a fent után a lent megélése nehezebb.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Igazságkeresése, és őszintesége kerülhet ma előtérbe, de figyeljen oda, hogy az őszintesége ne legyen nyers, mert azzal bánthat másokat.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?