Leadszöveg

Izgalmas évbúcsúztató hónap

A 2021-es év elég nehéznek bizonyult, végigkísérte a bizonytalanság, és feszültségekből sem volt hiány. Egy meghatározó asztrológiai álláshoz köthető ez az energia, két lassan mozgó bolygó kapcsolódása képviseli. Decemberben még egyszer bepontosul ez a fényszögkapcsolat, így pont Karácsony táján emelkedik a tetőfokára az izgalom, és a feszültség. A világjárvánnyal kapcsolatos társadalmi helyzetek, korlátozások,  oltott-oltatlan „háború” előtérbe kerülhet, és már egyéni szinten is kimerítő a helyzet, hiszen a bizonytalanság felerősíti a félelmeket. A hónap elején a Nyilasban jön létre az Újhold, ez egy elég erős energetikai állás lesz, ráadásul megduplázódik a jelentősége is. Lehetőségünk lesz múltbeli lelki terheink letételére, illetve egy új hitrendszer kialakítására.

A hónapban jön létre a téli nap-éj egyenlőség is, ami a következő három hónap energiáját meghatározza. Elég nehéz kapcsolódások alakulnak ki, sorszerű helyzetek jöhetnek létre.

Kapcsolati rendszereinkben, partnerkapcsolatunkban, baráti kapcsolatainkban egy erős átalakulása mehet végbe, átrendeződhetnek, átalakulhatnak és megszakadhatnak kapcsolatok. Saját sorsunkért vállalt felelősségre taníthatnak ezek a helyzetek, rámutathatnak arra, ahol illuziókat gyártottunk, visszatérhetnek olyan múltbeli események, melyek még nincsennek lezárva, és elengedésre, változtatásra kényszeríthetnek minket.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Gyermekkori traumái és sérülései kerülhetnek előtérbe, valamint a munkája, és annak aprólékosabb felépítése. Szerelmi kapcsolatában kritikusabb lehet, vagy pedig kritika érheti, emiatt szélsőségesebb helyzetekben találhatja magát.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Zárkózottabb lehet érzelmileg a hónapban, és feszültebb helyzeteket élhet meg, magában átértékelheti egy érzelmi kapcsolatát. Az anyasággal, vagy női energiákkal kapcsolatosan korlátozóbb helyzetekbe kerülhet, emiatt fáradtabb lehet. Egy titkos kapcsolata is felbukkanhat.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Önismereti helyzetekben találhatja magát, olyan szituációkban, melyek rákényszerítik a változásra, vagy pedig segítenek megértetni egy nehezebb helyzetet, és annak okait. A családi kapcsolataiban való kommunikáció is előtérbe kerülhet, otthonában hevesebb helyzeteket élhet meg, és korlátozva érezheti a kommunikációt, vagy úgy érzi, hogy nem értik meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A hétköznapok kerülhetnek előtérbe, illetve a testvérével, vagy rokonaival való kapcsolata, melyben egy régi helyzet tisztázására adódhat lehetőség. Rövidebb utazást is tehet, mely a kikapcsolódás és a feltöltődés lehetőségét hozza magával.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Családja. otthona, és az otthoni helyzetek lehetnek előtérben, gyökerek és a hozott minták kerülhetnek felszínre, illetve apjával, apai kapcsolatrendszerével összefüggően jöhet rá megoldandó helyzetekre. Nehezebben tudja kifejezni magát, a meg nem értettség feszítheti, és igazságérzete ezt nehezen tűri.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Aktívabban telhet a hónap. szerelmi élete kerülhet előtérbe, valamint kreativitása, és gyermekeivel kapcsolatos helyzetek. Romantikusabb heteket élhet meg, és sorsfordító események következhetnek be az életében.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

A munkájában a harmóniát keresheti a hónap folyamán, és ennek megfelelően egy aprólékosabb helyzetkidolgozást helyezhet előtérbe. Szerelmi élete és párkapcsolata szintén domináns lehet, melyben szükség lehet a kritikus gondolkodásra, és helyzetértékelésre.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?