Mutatjuk, mi vár rád szívügyek terén a hónapban!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Párjával konfliktusba keveredhet, de ezeket a helyzeteket tudatalatti régebbi sérülések okozzák, melyek irányítják érzelmeit.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Szenvedély, titkok, féltékenység kerülhet az előtérbe, ez pedig izgalmat vihet a kapcsolatába a partnerével, de nehezebben tudja megélni a vágyait.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmei és lelki élete kerülhet előtérbe a hónapban, hajlamos lehet az érzelmi alapú gondolkodásra, de ettől kiszámíthatatlanabbá is válhat, túlmagyarázhatja a helyzeteket, így becsaphatja önmagát.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Racionálizálni próbálja érzelmeit, és megmagyaráz olyan helyzeteket is a partnerkapcsolatában, melyek nem szolgálják fejlődését és nem előnyösek.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai és szerelmi élete egymással ellentétbe kerülhetnek, mert vannak olyan helyzetek, melyben nem látja tisztán önmagát, és egóból cselekszik.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Párja megpróbálhatja megvezetni mert túl kritikusnak és ítélkezőnek gondolhatja egy partneri helyzetben így erre érdemes odafigyelni.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Párkapcsolata és értékrendjének változása összefügg, így előfordulhat, hogy máshogy látja partnerét, és más szemszögből vizsgál bizonyos dolgokat. Ez párjának nem minden esetben tetszhet.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Szerelmi élete, és anyagi szélsőségek kerülhetnek az előtérbe, hirtelen izgalmak, kiadások, és események következhetnek be.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Hajlamos felnagyítani az otthoni eseményeket, legyen ez pozitív, vagy negatív esemény, emiatt partnere pedig nehezen éli meg a túlzásokat, fárasztónak találhatja.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?