Ami a hajat illeti, a következő trendek nagyon menők lesznek a következő évben.

Hello 2022

Kár is lenne tagadni, egyszerűen nálunk nőknél az évfordulóval jön a változás vágya. A legtöbbször az az elhatározás, hogy fittebbé váljunk, óvatosabban étkezzünk vagy megváltoztassunk valamit a munkahelyünkön. De néha egy kis frizuraváltás is elég ahhoz, hogy új motivációt és lendületet kapjunk – és a sztárok már most megmutatják, milyen hajtrendek lesznek népszerűek az elkövetkező évben. A rövid bob-frizuráktól a hosszú, XL-es, sima hajakig szinte minden megtalálható. Cikkünkben bemutatjuk 2022 legjobb frizuratrendjeit.

Blunt Bob

A bob frizura a trendi frizurák egyik klasszikusa. 2021-ben már divatos volt, és a következő évben is népszerű hajtrend marad. Különösen a blunt bob lesz rendkívül népszerű. Ebben az esetben minden haj egyforma hosszú, nincsenek lépcsőzetes vagy tépett tincsek. Ettől a megjelenés szép és kompakt, a haj pedig egészséges, dús és telt lesz. 

Short Shag

Bár ez is egyfajta bob, ez azonban hosszabb mint az előző frizura, és tépett rojtos tincsek dobják fel. Ettől kerül a frizurába némi izgalom, ennek ellenére mégis elegáns marad.

Szuper egyenes XL haj

Míg egyesek úgy döntenek, hogy megválnak hosszú tincseiktől, hogy frissen kezdjék az új évet, mások éppen az ellenkezőjét választják: az extra hosszú mega-sörényt (valódi hajból vagy póthajból). Ez 2022 egyik legmenőbb hajtrendje. A hajat hajvasalóval a lehető legegyenesebbre is varázsolják. Ez nem csak hosszabb hosszt eredményez a hajból, hanem a haj szerkezetét is csodálatosan fényessé varázsolja.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?