Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Még mindig egy nehezebb időszak a Kos érdekeltségűeknek, türelmetlen, agresszív állás, külső események hatására belső feszültséget élhetnek meg, vagy nem tudják egyszerűen kezdeményező készségüket megfelelően érvényesíteni, beszűkítve érezhetik magukat.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Társasági élete, szerelmi kapcsolata felpezsdülhet, izgalmas helyzeteket hozhat, de rosszabb megélésnél féltékenység, hűtlenség is előkerülhet, amit a Bika érdekeltségűek nehezen tolerálnak.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Feszültebb, hangulatilag labilisabb állás, érzékenyebbek lehetnek az Ikrek érdekeltségűek, szélsőségesebb érzelmi helyzeteket élhetnek meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Nehezebb energiák érhetik a munka és hivatás világában, de saját anyaságát is pesszimistábban élheti meg, vagy elmúlt dolgokon nosztalgiázhat.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Nehezebben élhet meg olyan szituációt, amit nem tud kontrollálni, egyszerűen azért, mert nincs hatalma felette, mert természeti esemény, nem irányítható.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Baráti társaságával kapcsolatosan izgalmasabb események kerülhetnek előtérbe, de érdemes odafigyelni, hogy ne legyen kritikus egy szituációval kapcsolatosan.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Nehéz időszak a Mérleg érintettségűeknek, kapcsolataikban gyökeres változások következhetnek be, akár végleges szakításokra is sor kerülhet, akár teljesen átalakul kapcsolatrendszerük. Veszteségélmény is érheti.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Nem sziporkáznak a gondolatai, pesszimistább, fáradtabb lehet, ettől feszültebben élheti meg a napot, érdemes a kommunikációra odafigyelni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Nagyon elfogadó és hittel teli tud lenni a kapcsolataiban, de nem minden esetben úgy viszonozzák, ahogy azt szeretné, ettől csalódottabbnak érezheti magát.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?