A körömtrendek évszaktól függően is változnak. Itt megtudhatod, milyen körömlakk a legmenőbb az új évszakban!

Körömlakk trendek télre

2021 telén sem szeretnénk körömlakk nélkül maradni, hiszen egy jó manikűr színes változást ad hozzá a zord téli időjáráshoz. Néhány köröm játékos, míg mások inkább különlegesek, nekünk pedig csak el kell döntenünk, melyik árnyalatot tudjuk elképzelni magunkon. A kutatásunk során 5 körömlakk trendet állapítottunk meg, amelyek főleg zöld, barna és kék árnyalatúak. Íme a legszebbek!

Smaragdzöld

A körömtrend lista élén a smaragdzöld áll. Ez a mély sötétzöld, amely nyugtató és természetes, mindenki számára megfelelő, mivel minden bőrtónushoz illik. Még egy plusz pont: a smaragdzöld körmök minden ruhadarabot elegánsabbá varázsolnak – különösen, ha a divatszektorban a kiegészítő piros színre hagyatkozunk.

Barna

Ősszel a barna volt az egyik legnépszerűbb körömlakk. Ez ebben a szezonban sem fog változni, azonban a csokoládé és a gesztenyebarna színek játsszák a főszerepet a manikűrben.

Sötétkék 

A mély sötétkék is jól passzol a télhez. Az ilyen színű körömlakk nyugtató hatású. Itt a hatás fokozódik, minél sötétebb árnyalatot választunk a manikűrhöz annál jobb.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?