Az őszi kollekciókban a tervezők kitartóan meggyőztek minket arról, hogy szinte minden modell alkalmas erre a divatos technikára.

Nadrágot a csizmába!

Idén télen továbbra is a magas szárú csizma a legnépszerűbb cipő. Fő erősségük a sokoldalúságuk, és az, hogy bármilyen alakon jól néznek ki. Ennek ellenére sokan elvesztették azt a szokásukat, hogy nadrágot és farmert beléjük bújtatják, és főleg szoknyákkal és ruhákkal hordják. De ez a tendencia ismét lendületet vesz. Így ősszel Edi Slimane a Celine-től és Anthony Vaccarello a Saint Laurent-től kínálja nekünk – mindkét tervező szűk fekete nadrágot választott ehhez a kombinációhoz.

Így kombináld

Kísérletezni azonban nem csak velük lehet – sok más márka is bemutatott alternatívát a szűk nadrágokra és a szűk farmerekre hasonló kombinációkban. Például Ralph Lauren és Longchamp divatos technikái is jól működnek egyenes illetve bő nadrágokkal. A bő farmert nyugodtan bedughatod a csizmádba. Általában itt szinte bármilyen kombinációt választhat. De Saint Laurent talán mindenkinél tovább ment, és azt javasolta, hogy ne csak magas csizmát viseljünk, hanem térdnél sokkal magasabb csizmát is. 

Source link

Vélemény, hozzászólás?