Végre harmonikusan indul a hét.

Önmagunkba vetett hit

A Nap mellé a kommunikáció, a gondolkodás, az utazás képviselője a Merkúr is a Nyilas jegyébe lépett, és most hétvégèn együttállásba került a Nappal, így érdemes  odafigyelni gondolatainkra és mondandóinkra, mert a Nap energiája “elégetheti” azt, az Egó felülkerekedhet a tudatosságon. A nem tudatosan használt Nyilas-energia akár inkvizítori is lehet, kritika, gúny megjelenhet. Igazságérzetünk előtérbe kerülhet, de nem minden esetben építő jelleggel.

A Hold a hétvégén a Szűz jegyébe járt, így érzelmeinket hajlamosak lehettünk racionalizálni, elemezgetni egy-egy helyzetben, és lehet, hogy elvárásaink kissé nagyobbak voltak a kelleténél. De a hét kezdete egy érzelmileg harmóniára törekvőbb energiával indulhat, a hétvégén pedig egy csodás Újhold részesei lehetünk majd.

Hitünk, és önmagunkba vetett hitünk a mindennapok fókuszában jelen lehetnek. Az önámítás is a Nyilas energiájához sorolható, hiszen hajlamosak vagyunk becsapni önmagunkat egy- egy helyzetben, amiben már csak mi hiszünk. Az elfogadás vagy önelfogadás kérdésköre is idesorolható. Nézd meg mennyit kritizálod magadat….pl. eltudod -e fogani a korodat, hogy változol? Eltudod -e fogadni a gondolataidat, hibáidat, pozitívumaidat, külsődet? Vagy olyan helyzetekbe kerülsz ahol szintén a kritikát éled meg? Önmagad inkvizítora vagy -e?  

A jelen időszak, a 2021-es év a bizonytalanság éve, a Saturnus- Uránusz kvadrátja kíséri végig, mely erről is szól tesztelve rugalmasságunkat, türelmünket.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Párkapcsolata kerül az előtérbe a héten, érezheti úgy, hogy partnere megpróbálja magát több helyzetben kimagyarázni.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Munkájában élhet meg egy dinamikusabb hetet, vagy azzal összefüggésben, hirtelen kell alkalmazkodnia egy nem várt helyzethez.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Tettre készebb lehet, és ezt mind a külső kapcsolataiban, mind a párkapcsolatában kamatoztatni tudja, de érdemes a feszültebb helyzetekre figyelnie.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Nehezebben tudja megélni az érzéseit, és hajlamos túlgondoskodni, vagy túlaggódni egy helyzetet, mely egy régi lelki traumájából fakadhat.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Magába fordulóbb lehet a héten, és elfojtott feszültséget élhet meg, mert korlátozva érezheti magát, de érdemes több szempontból megvizsgálni a helyzetet, nehogy az egó-ja megvezesse

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Nagyobb ötletei lehetnek a munkájával kapcsolatosan, vagy a hétköznapok tekintetében, de ha rosszabb passzban van akár fel is nagyíthat egy eseményt.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Hajlamos elúszni az érzelmek területén, és túlérzékenyen reagálni egy olyan eseményre, mely kedvezőtlenebbül érinti, de érdemes figyelni az egyensúlyra.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?