Meglepett néhány rajongót.

Újra emberi formában

Az Okos Hulk bemutatkozott a Bosszúállók: Végjátékban, de most Bruce Banner (Mark Ruffalo) szeretne visszatérni az emberi formájához.  

Banner azzal töltötte az idejét Thanos csettintése után, hogy ötvözte az erőt és az agyat, hogy létrehozza Okos Hulkot, mert úgy érezte, hogy többet is tehetett volna Thanos ellen, ha korábban válnak teljesen eggyé. Mindezek után nem meglepő, hogy a Sang-Chi plusz jelenete, ahol ismét emberi formában láthatjuk, zavart rajongókat hagyott maga után.

A Marvel hallgatott erről – egészen addig, amíg az Örökkévalók társírója, Matthew ‘Kaz’ Firpo meg nem említette a Screen Rantnek adott exkluzív interjújában, hogy Bruce azon dolgozik, hogy visszafejlessze magát az emberi formájába, és mellette Okos Hulk legyen.

Korábban úgy tűnt, Bruce megelégedett azzal, hogy Okos Hulk, ezért hirtelen jött a változás, de akad indok, ami magyarázhatja ezt. Hatalmas mérete és jellegzetes megjelenése miatt mindig felhívja magára a figyelmet, bárhová megy, ami akár problémát is okozhat. Amíg Hulk Sakaarban élvezte, hogy a figyelem középpontjában állt, Okos Hulk Banner tudatával él, aki hajlamos visszafogottabb viselkedésre. Ez azt jelenti, hogy a legvalószínűbb, hogy Banner megpróbálja visszafordítani a folyamatot, hogy visszatérhessen emberi formájához, és valamiféle névtelenséget élvezhessen. 

Forrás: Screen Rant

Forrás

Vélemény, hozzászólás?