Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Önmaga szeretné harmónikusabban megoldani az elékerülő helyzeteket, de külső események hatására ez nehezebben valósítható meg, így olyan helyzetek adódhatnak, melyekre nincs ráhatása.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Partnerkapcsolatában vagy közeli kapcsolataiban egy félreérthető helyzet adódhat, amely akár féltékenységet is szülhet, így érdemes a kommunikációra odafigyelni.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Érzelmesebb napra számíthat, lelki élete kerülhet előtérbe a mai napon, de szereti érzelmeit megmagyarázni, így a romantikusabb pillanatok elveszhetnek emiatt.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Családi helyzetében, otthonában egy gyökeresen új helyzetben találhatja magát, illetve átalakulóban lehet egy eddig megszokott rendszer, ettől elveszettnek érezheti magát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Visszaköszönhetnek a múlt eseményei, amire azt hiheti, hogy érzelmi biztonságot adtak, de mégsem érezte magát jól a szituációban. Érdemes átértékelni a hozzáállását és elengedni a helyzetet ha már nem szolgálja a fejlődését.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

A párkapcsolatok vagy társaskapcsolatok előtérbe kerülhetnek, de érzelmeit nehezebben tudja kifejezni, így túl racionálisnak láthatja a partnere.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Önismereti útján kerülhet feladat elé, és a harmónia-önérdek kettőse kerülhet a napirendre, ami arra taníthatja, hogy határozottabban tudja magát képviselni.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Egy izgalmas, parázs vita, vagy szenvedélyesebb helyzet lehet amire ma választ kaphat ez pedig érintheti partnerkapcsolatát, vagy azzal kapcsolatos témát.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Otthona, és értékei, vagy értékrendje foglalkoztathatja, az elfogadás-önelfogadás témaköre is előtérbe kerülhet.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?