Valódi állatfarm lett az otthonuk.

Mindegyiket imádják

Megelégelve a rossz bánásmódú háziállatokat, egy angol család gondolt egyet, és valódi nyúlfarmot hozott létre az otthonukból. Jelenleg 46 nyulat tartanak.

Emma Clough és lányai elkezdték befogadni azokat a nyulakat, akikkel azt látták, hogy rosszul bánnak és náluk kedvükre rohangálhatnak a kertben és az egész lakásban. A tavaly évben 100 nyuszit mentettek és ebből ők maguk fogadtak be 46-ot. Azonban ők is elismerik, hogy ez nem könnyű feladat és nem is olcsó. Átlagosan 85 Fonot költenek hetente a nyulakra. Ebben benne vn az étkezésük, a szénájuk és a fekhelyük.

A legkisebb lány Rosy komoly elképzelésekkel bír arra vonatkozóolag, hogy lehete az embereket megtanítai helyesen bánni ezekkel a nyulakkal és a háziállatokkal általánosságban.

“Nem jó az ha ketrecben vannak egész nap és műkajákat esznek.”

Egy nyusziról is ugyanúgy kell gondoskodni, mint bármilyen más háziállatról, és akár 12 évig is elélhetnek.

Emma az édesanya, korábban állatorvosi nővér volt, eredetileg nem is akart nyulakat a házhoz, de időközben nagyon megszerette őket.

“Már nem tudom elképzelni az életem nélkülük. Csodálatos lények. Mindig ezt akarom csinálni.”

A csaolád abban reménykedig, hogy az elképzelésük a nyuszi farmról egy nap hivatalos miősítést is kaphat és és bejegyzett jótékonysági intézményként segíthetnek további állatokon is.

Forrás: Metro

A Van 2 kutyád? Ők 46 nyúllal élnek együtt bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?