Forrás: Pinterest


Nevet is kapott.

A krumpli, aminek saját élete van

A világ legnagyobb krumplija olyannyira hozzánőtt “gazdái” szívéhez, hogy még nevet is adtak neki! Így lett a krumpliból Doug. (Fonetikusan: dág, ami az angol dug igéből ered, ami nyers fordításban ásást jelent). Doug 7,8 kg. Augusztus 30-án találtak rá egy új-zélandi farmon és azonnal tudták, hogy ez valami különleges dolog.

Colin és Donna Craig-Brown kertjében nőtt az óriási zöldség és a házaspár együttes erővel húzta ki azt a földből. A méretétől azonnal ledöbbentek persze és Donna szerint úgy néz ki, mint egy ronda, mutáns szörny. A házaspár viccet csinált a nagy krumpliból és külön személyiségéhez külön Facebook oldalt is csináltak neki. Colin így viccelődött:

” Ha bár nincs kezed és lábad, ezért menni nem tudsz, de hoztam neked egy kocsit amivel tudsz közelekdeni és ki is tudunk néha vinni a napfényre kicsit. -Nagyon jó móka ez az egész. Elképesztő, hogy mi szórakoztatja az embereket.”

Akkor jöttek nehezebb idők, amikor elkezdett aszalódni és száradni. Amikor megszottyadt, súlyából is vesztett és már nem volt olyan különleges, ezért Colin betette őt a fagyasztóba. De lehet, hogy elfogyasztják majd őt…A Guinness Rekordok Könyvének szövetségével is felvették a kapcsolatot, ahol egy 5 kg-os krumpli van bejegyezve a legnagyobbként, amin Doug egyértelműen túltesz méreteivel, de visszajelzést még nem kapott a házaspár.

Forrás: Metro

Forrás

Vélemény, hozzászólás?