Idén ősszel a frufru az új legjobb barátunk.

Kötelező a frufru

Kedvet kaptál egy frizura váltáshoz ? Ehhez egy frissen vágott frufru lehet a megfelelő út. Függetlenül attól, hogy egy puhább és finomabb megjelenést fontolgatunk a függöny frufruval, vagy készen állunk a  merészre szabással, most vállaltuk a feladatot, hogy segítsünk meghozni a legjobb döntést.

A frufru ugyanúgy fejlődött, mint a divat, de a hajvilágon belüli szeretet soha nem csökkent irántuk. A frufrut gyakran olyan nagyra értékelik a szakmában, mint egy pontosan illeszkedő farmert, hiszen a frufru a személyes stílus megértésének mutatója. 

A 70-es évek ihlette, széles frufrutól, mint amilyen Farrah Fawcett arcát keretezte, a tollas rojtokig, mint az igazi francia nők védjegyéig vagy a Brigitte Bardot féle frufru mind zseniális a maga módján. A legjobb frufru azonban mégiscsak az, amely a legnagyobb önbizalommal tölt el minket.  Hogy segítsünk megérteni, melyik frufru a legmegfelelőbb az arcformánkhoz, és ihletet gyűjthessünk, nézzük meg, hogyan választották ki az Instagram legstílusosabb személyiségei a fazont.

Tompa frufru

Az egyenes és a szem körül szögletes, tompa vágású frufru tökéletes a hosszú arcformájú és keskeny vonásúak számára. Egyensúlyt és szimmetriát hozva az arcnak, a tompa vágás tökéletes arra, hogy felhívja a figyelmet a leglenyűgözőbb vonásokra, a szemekre.

Függöny frufru

Talán ez a legsokoldalúbb frufru. A függöny frufru szinte minden arcformához tökéletes. Közepes hosszúságuknak és egyszerű rétegezésüknek köszönhetően egy friss függöny frufru bármilyen arcot feldobhat anélkül, hogy túlzásba esne az illető. 

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?