Még a vakcina is megjelent a jelmezekben!

Idén nem a szexiség volt a nyerő

A hírességek minden évben megőrülnek halloweenkor, és jobbnál-jobb jelmezekbe bújnak. Van, aki partit rendez ilyenkor, van aki csak otthon öltözik be, van, aki direkt a képekre megy rá, hogy minél ötletesebben legyenek megkreálva. Mindenki mást szeret a jelmezesdiben, de az biztos, hogy idén is kitettek magukért a mások bőrébe bújással. A sztárok Instagramjáról szedtük össze nektek, a nekünk leginkább tetsző ötleteket.

Katy Perry és Orlando Bloom

A sztárpár, nálunk megnyerte a legötletesebb jelmez díját. Katy koronavírus elleni vakcinának öltözött, Orlando pedig orvosnak, aki beadja azt. Bravo!

Adam Lambert

Az énekes jelmeze nagyon látványosra sikerült! Látszik, hogy sok munka van benne és a “Tenger királyaként” látványos outfitet és sminket öltött magára Lambert.

Riverdale csajok

A Riverdale 2 női főszereplője, a Scooby Doo karaktereinek öltözött be idén, nevezetesen Velmának és Daphne-nak.

Hailey Bieber

Justin Bieber felesége, idén Britney Spears előtt tisztelgett és gyakorlatilag Britney majdnem összes, ikonikus klipjéből összehozott egy jelmezválogatást. Na persze, PONTOSAN egyforma jelmezeket visel Hailey, azokkal amiket Britney is viselt anno, de ez az ő gázsijukból nem nehéz.

Ariana Grande

A csodahangú énekesnő idén nem a szexi vonalra ment rá, hanem a szörnyen jó vonalat erősíti. Szó szerint. Ariana és férje Dalton Gomez, A Fekete Lagúna Szörnye c. 1954-es film szereplőinek öltöztek. Ariana a szörny volt, férje pedig a szörny elrabolt szerelmét testesítette meg.

Harry Styles

Az egyre extravagánsabb énekes idén, a női vonalat erősítette magában ismét…Harry, az Óz, a Nagy Varázsló karakterének, Dorothynak ötözött be, a koncertjén.

Blake Lively

Ryan Reynolds felesége, szintén a kreatív énjét csillogtatta meg a jelmezek terén. Női Chaplinnek öltözött és nézzétek meg a képeket! Tökéletesen hozza a fekete-fehér világot! Elismerésünk.Forrás

Vélemény, hozzászólás?