Forrás: Pinterest


Újraforgatás miatt csúszik a premier.

Benedict Cumberbatch megszólalt az ügyben

Nemrég jelentették be, hogy a Doctor Strange az Őrület Multiverzumábant elhalasztották 2022. május 6-ára. Bár Kevin Feige nem indokolta meg a döntést, úgy tűnik, Benedict Cumberbatch megadta a választ.

Sam Raimi rendező és a stáb jelenleg az újraforgatások közepén járnak. Cumberbatch elmondta, hogy a csapat a film „még jobbá tételének kellős közepén van”. Azt is elárulta, hogy bár a forgatás idén szeptemberben befejeződött, novemberben és decemberben további jelenetek felvételére lesz szükség. 

A Doctor Strange folytatásának nincs egyszerű útja. Korábban Raimi vette át az irányítását, miután Scott Derrickson kreatív nézeteltérések miatt visszalépett a projekttől. A stúdió nem túl elégedett a végeredménnyel, vagy csak a vágóasztalon érkezett a kreatív ihlet? Ezt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. 

De nem a Doktor Strange 2 az egyetlen film, ami késni fog, mivel a Disney nemrégiben bejelentette, hogy a 2022-re és 2023-ra tervezett összes projektje premierjét eltolták. Mivel az MCU összes filmje összefügg, érthető, hogy az egyik film késleltetése dominóhatásával van a többire is. 

Forrás: Giant Freakin RobotForrás

Vélemény, hozzászólás?