A közelmúltban a gazdag lány arc trendje egyre népszerűbbé válik – ez a megjelenés anyagi biztonságot és társasági státuszát ad. Hogyan lehet elérni ezt a megjelenést? Cikkünkben eláruljuk.

Gazdag lány arc – mi ez?

A “gazdag lány arc” fogalma először 2019 -ben jelent meg. A híres plasztikai sebész Nagy -Britanniából – Dirk Kremer lett a kitalálója. Az ügyfelek azzal a kívánsággal fordultak az orvoshoz, hogy javítsa ki úgy a megjelenésüket, hogy a beavatkozások eredményeként az arcuk olyan legyen, mintha Instagram -szűrők segítségével retusálták volna.

Ezek a törekvések egy új irányzat megjelenését eredményezték a kozmetológia és a plasztikai sebészet világában. A nők már meg sem próbálják elrejteni a mindenféle beavatkozás megjelenését a külsejükön, hanem az arc ideális arányainak segítségével nyíltan deklarálják anyagi helyzetüket és állapotukat. Tehát a természetesség kultuszát felváltja a szándékos túlzott mértékű hajlam. 

Természetesen ilyen hatást pusztán napi gondozással nehéz elérni. A hidratáló és tonik mellett invazív szépségápolási eljárásokat is alkalmazni kell. Ennek eredményeként az ügyfél kifejező arcvonásokat kap, amelyek nem igényelnek sminket. Figyelemre méltó, hogy ez a tendencia különösen népszerűvé vált a 20-29 éves fiatal lányok körében. A trendformálók között olyan sztárok vannak, mint Kylie Jenner, Bella Hadid, Emily Ratajkowski és sokan mások.

Ahogy a neve is sugallja, a gazdag lány arc nem olcsó. Ezenkívül a hatást hat -tizenkét hónapon belül meg kell újítani. Ha még mindig azon gondolkozol, hogyan követheted ezt a tendenciát, akkor a következő eljárásokat kell igénybe venned.

Hialuronsav töltő injekciók

Az emberi arc anatómiai felépítése laposabb területe jellemző az arccsontokban, a temporális zónában, az állban és a szájzugokban. Ez azonban megváltoztatható hialuronsav töltőanyagokkal. Simább körvonalat adnak az arcnak, és megszabadítanak a finom ráncoktól és vonalaktól. Ezen túlmenően, a kontúrozást gyakran használják a gazdag lány arcra jellemző, dús ajkak eléréséhez, az alsó állkapocs szögének élesítéséhez, plusz az orr alakjának igazításához is.

Vegyi hámlasztás és lézeres felületkezelés

Mindkét kezelés célja a bőr egészséges ragyogása, az elhalt hámsejtek eltávolítása, valamint a pattanások és öregedési foltok eltávolítása. Egy adott eljárás kiválasztása a test sajátosságaitól és személyes preferenciáitól függ. A mélyhámlasztáshoz a kozmetológusok erős, fenolon alapuló oldatokat használnak, így a helyreállítási folyamat hosszú lehet (3-4 hét). Cserébe 2-3 évig tartó hatást kapunk.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?