Exe elképesztő meglepetéssel állt elő.

Nem tudta elhinni

Ha egy pár szakít, az történhet békésen és haraggal is. Ahol van közös gyermek is, ott már felelősségteljesebb hozzáállás szükséges mindkét fél részéről. Cat és Shaun 7 évig voltak egy pár, és van egy 3 éves fiuk is, Leo. A páros viszont már külön utakon jár, de a jó kapcsolat megmaradt köztük. Olyannyira, hogy Cat olyan ajándékot kapott születésnapjára exétől, amire soha nem gondolt volna.  

Segített neki

Shaun meglepetése ugyanis az volt a 31 éves nő felé, hogy kifizette a teljes jelzálogát amit Cat a házra vett fel. Egy TikTok videóból derült ki, hogy a férfi adott neki egy kulcsot, amit Cat nem értett, hogy miért kap, mire a férfi ezt felelte.

” Ma van a szülinapod. Szeretném, hogy ez legyen a legszebb napod. Tudom, hogy már nem vagyunk együtt, de nagyszerű anyja vagy a gyermekünknek, és nagyon büszke vagyok rád. Szóval felhívtam a bankot és mindent rendeztem velük. A ház a tiéd. “

Cat eleinte nem hitte el amit hallott, és azt hitte, exe csak ugratja őt. A férfi elmagyarázta neki, hogy jobb munkái vannak és megengedheti magának jobb anyagi helyzete miatt, hogy most ezzel a nagylelkű gesztussal segítsen. Így mindig lesz hová hazemennie volt barátnőjének és fiának is, és különben is Leo a legszebb ajándék, amit valaha kaphatott az élettől, és ez Cat érdeme.

A kommentelők nem hitték el, hogy ilyen létezik, és elkezdték gyanúsítgatni Shaunt, hogy biztos van valami hátsó szándéka a nővel, mert ennyire önzetlen nem lehet senki szerintük.

Forrás: The Sun

Forrás

Vélemény, hozzászólás?