Adunk pár tippet!

Kinek öltöztök be?

Lassan de biztosan közeledik a Halloween ünnepe, amikor is Magyarországon is egyre jobban kezd elterjedni a jelmezekbe öltözés hagyománya. A jelmezek lehetnek mókásak, félelmetesek, szexisek, a lényeg, hogy mindenki jól szórakozzon. A töklámpások, és a lightos horrorfilmek mellé most eláruljuk nektek mik azok a jelmezek, amik a legdivatosabbak lesznek idén Halloweenkor.

A popkultúra mindig is erős hatással volt a jelmezekre, így ez most sincs másképp. Mindig vannak olyan aktuális filmek és sorozatok, amik hozzák magukkal a jelmezötleteket is. A Harley Queen láz már lecsengett, most a Netflixes sorozatok és az örök és megunhatatlan hercegnős és szuperhősjelmezek futnak nagyon. Lehet párban beöltözni, egyedül, barátokkal csoportban, lényegtelen, mindenre van opció. A Google trendjei szerint az alábbi személyeknek és karaktereknek szeretnének beöltözni leginkább az emberek idén:

Britney Spears

A Netflixes dokumentumfilm is megtette hatását, de az énekesnő egészen rendkívüli kálváriája újra ráhelyzte a fókuszt, és Britney karaktere számtalan jelmezt rejt magában.

Squid Game

A koreai sorozat óriási népszerűségnek örvend, és a jelmezek pofonegyszerűek benne. Zöld-fehér melegítő, vagy piros kezeslábas plusz maszk.

Pókember és egyéb szuperhősök

A szuperhősök nem csak a gyerekek körében megunhatatlanok. Pókember, Batman, Superman, Deadpool, Wonder Woman, bárkivel találkozhatunk Halloweenkor!

Venom

A film szörnyének jelmeze nem egyszerű, de a kreativitásnak nincs határa!

Michael Myers

A sorozatgyilkos karakterek nem hiányozhatnak Halloweenkor. A fűrészes gyilkos jelmeze sem túl bonyolult, ellenben népszerű.

The Mandalorian

A sorozat nagyon nagy siker volt, a Star Wars pedig klasszikus. A jelmez picit bonyolult, de nem kivitelezhetetlen.

Forrás: Foxnews

Forrás

Vélemény, hozzászólás?