Legyen dolgod a hétköznapi életben, az irodában vagy elegánsan vacsorán- a félhold táska szinte minden alkalomra tökéletes. Nem csoda, hogy a hold alakú táskák a sztárok és a divatdiktátorok kedvenc kiegészítői közé tartoznak.

Holdzsák

A félhold vagy telihold alakú táskák régóta nagy népszerűségnek örvendenek – és ez valószínűleg így is marad egy ideig, ha nem örökké.  A táskaforma, amely – ahogy a neve is sugallja – a holdra emlékeztet, időközben igazi klasszikus lett a kiegészítők között, és hűvös eleganciát kölcsönöz mindenkinek. Ezt olyan hírességek is felismerték, mint Gigi Hadid és Kendall Jenner. 

Ez teszi a Hold táskát kötelezővé

A Hold táskák már régóta léteznek, néhány évente visszatérnek, és soha nem tűntek el igazán a színről. A holdzsákok az utóbbi években inkább a téglalap alakú klasszikusok alternatíváivá fejlődtek. 

A népszerű táska jellegzetessége különleges, lekerekített formája, amely a holdra vagy a modelltől függően félholdra emlékeztet. A minimalista, de ugyanakkor szokatlan, szinte avantgárd dizájn teszi a táskákat stílusossá, sokoldalúvá, amely vállon vagy alkalmanként kézben hordható. A hold által inspirált kiegészítők sportos megjelenésűek, vállpánttal, mint crossbody táska.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?