Ezen a héten sem lesz még könnyebb.

Érzelmi tűzijáték

Feszültebb helyzetek kerülhetnek előtérbe a héten, melyek elsősorban érzelmi életünket vagy párkapcsolatunkat érintheti. Ennek hatását már a hétvégén is érezhettük, de az asztrológiai energia a hét elején is érvényes még.

Ikrek Holddal indul a hetünk, így érzelmi életünket racionalizálhatjuk, és egy erős kettősség is jelen lehet, mert hangulatingadozásaink felerősödhetnek. A hét második felében gondoskodóbbak, családközpontúbbak lehetünk, de hajlamosak a múltban ragadásra is.

Ehhez az érzelmi feszültséghez kapcsolható a Vénusz, így szerelmi életünk illetve anyagi helyzetünkkel kapcsolatos szituációk kerülhetnek előtérbe, és  robbanásig feszült helyzeteket eredményezhetnek, melyek rákényszeríthetnek minket a helyzet más aspektusból való áttekintésére, egy nézőpontváltásra. A Skorpió szerelem drámai, szenvedős, múltba ragadós, nem eresztő, ez az uránuszi analógiával keveredve kapcsolatok hirtelen megszakításához, féltékenységi jelenetekhez, megcsalásokhoz is vezethet.

Így érdemes tudatosságra törekednünk, lehetőleg ne most köteleződjünk el nagy ügyek mellett, figyeljünk oda anyagi kiadásainkra, mert hirtelen ötlettől vezérelve olyan dolgokra adhatunk ki pénzt, melyet később megbánunk, illetve feszültebb helyzetekben számoljunk el tízig mielőtt partnerünkre “robbantjuk” érzelmeinket.

Közlekedésben vigyázzuk, illetve otthoni elektronikai tárgyaink meghibásodhatnak, zárlatot kaphatnak.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Külső kapcsolatai okozhatnak izgalmakat a héten, illetve munkájával, karrierjével kapcsolatosa helyzeteket élhet meg erősebben.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Párkapcsolatában adódhat némi feszültség, illetve egy sötétebb lelki oldala kerülhet a felszínre, ezzel kapcsolatosan alakulhatnak a történések.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Felelősségteljesebb kommunikációra és gondolkodásra sarkallhatja ez a hét, és ez gyökereiben változtathatja meg a hozzáállását az eddig tanultakhoz, baráti kapcsolatai kerülnek előtérbe.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Karrierje, és hivatása kerülhet az előtérbe, egy komolyabb döntést hozhat ezzel kapcsolatosan a héten, amely a jövőjét is átalakíthatja.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Dinamikusabb, optimistább lehet, érzelmileg energikusabb lehet a hét közepéig, egy új helyzet lelkesítheti, de érdemes tudatos maradni, nehogy elvakítson a csillogásra való vágy, és ne lássunk a dolgok mögé.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Érzelmes és érzékenyebb lehet a hét elején, és hajlamos túlagyalni az érzelmeit, emiatt nem tudja magát megfelelően képviselni a külvilágban, vagy úgy érzi, hogy támadják.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?