Szegény macska nem tud lefogyni.

A család kedvence

Mikor adoptálta a család Keith-et a túlsúlyos macskát, azonnal szerető otthonra lelt a cicus. Remekül kijön a család autista kislányával is, akinek a macska lett a legjobb barátja. A cica egy betegség miatt sajnos túlsúlyos, és speciális étrenden kell élnie, de ezzel járnak bizonyos buktatók. Sarah az édesanya szerint aki adoptálta a cicát, ő több szempontból is nagyon különleges állat.

Keith szinte mindig éhes, és nincs előtte akadály, ha ételről van szó. Imádja a zöldségeket, és szinte minden ételt megeszik, akár a sütőre is felugrik. Túlsúlya ellenére mozgékony, játékos, és nagyon társaságkedvelő.

“Gyerekzárat kellett felszereltetni a hűtőre és bizonyos szekrényekre is, mert Keith addig ügyeskedett, míg ki nem nyitotta őket.”.-mondja Sarah.

Keith már 9 éves macsek, és még az automata etetőt is kicselezte, hogy bármikor ehessen belőle, amire még az állatorvos is azt mondta, hogy ilyet még soha nem látott. Keith most már csak benti macska, mert a kukákat is rendszeresen kifosztotta előtte és így sok szemetet (szó szerint) is megevett, ami nem tett jót az emésztésének és a túlsúlyának sem. Jelenlegi mérete egy átlagos házimacska 3szorosa.

Forrás: MetroForrás

Vélemény, hozzászólás?