A színész szerint, létezik valaki aki nála sokkal menőbb.

Mint két tojás

Dwayne Johnsont, alias The Rock -ot nem kell félteni, ha humorról van szó. Laza stílusa minden helyzetben intelligenciával társul, és mindig tudja hogyan reagáljon jól egy-egy helyzetben. Például akkor ha saját magát rendőrként látja viszont, de tudja, hogy mégsem ő van a képen.

Találkozni akar vele

Nem, nem egy újabb színészmunkájáról van szó, csupán arról,hogy Johnsonnak létezik egy rendőr alteregója, aki egy az egyben úgy néz ki, mint ő. Mikor meglátta a fotót a rendőrről közölte, hogy mindenképp találkozni szeretne vele. Így nyilatkozott a rendőrről:

“Oh a francba, ezt nem hiszem el! Wow. Bár ő jóval menőbbnek tűnik, mint én.”

Bár Johnsonnak sok alteregója van a világon, hiszen a kigyúrt test, kopaszság, tetoválások és egy hasonló fazonú napszemüveg már sokmindenkiből csinált hasonló kalibert, ezúttal mégis tnyleg feltűnő a hasonlóság. A rendőr, akit Eric Fieldsnek hívnak valóban nagyon hasonlít a színészre és ezt tudja is magáról. A kollégái is gyakran ugratják, hogy őt is csak “A Sziklának” becézik meg ilyeneket mondanak neki, hogy ő Vin Diesellel közös szerelemgyerekük, de csak jót nevet ezeken a beszólásokon, hisz tudja jól, hogy hasonlíhatna rosszabb emberre is, így még szerencsésen járt a helyzettel.

Forrás: Just JaredForrás

Vélemény, hozzászólás?