Nagyon figyeljünk az állatainkra is!

Majdnem belehalt a kalandba

Szép nyári nap volt…Csak egy jó pancsolásra készült a szerelmespár, amikor is horrorba fordult át a délután. Szegény gazdija biztos sokkot kapott amikor meglátta, hogy az imádott kutyusa miből ivott! Ugyanis a kutyának kedve támadt belekóstolni a jacuzzi habjába és ez majdnem a vesztét okozta.

Azonnali segítség mentette meg

A Cooper nevű labrador levegőért kapkodott és Joanne azonnal orvoshoz vitte. Joanne így emlékszik vissza a történtekre:

” Szép vasárnap délután volt, és a párommal készültünk a jacuzziba, amibe mindenféle extra habfürdőt öntöttünk még. Épp csak egy pillanatra mentünk be a nappaliba, amikor Cooper azonnal berontott és levegőért kapkodott. Kirohantam a kertbe és amikor megláttam a lépcsőn a vizes kutya lábnyomokat, tudtam, hogy mi történt. Életem leghosszabb utazása volt a kórházig és végig beszéltem Cooperhez, hogy tudjam, még itt van velünk.”

Szerencsére a kutyust azonnal kezelésbe tudták venni az állatkórházban és kitisztították a gyomrát. A sok klórtól nem kapott levegőt. A gazdik előtte soha nem látták, hogy a kutya érdeklődött volna a jacuzzi iránt, így most már sokkal óvatosabbak lesznek a jövőben, és másokat is erre intenek.

Forrás: MetroForrás

Vélemény, hozzászólás?