A nap balekja címet már elnyerte Angliában.

Szegény, lefagyott teljesen.

Nem árt a táblákat elolvasnunk amik az út mentén vannak, nehogy úgy járjunk mint ez a brit férfi. Az angol sajtóban szimplán csak “idiótának” titulálták őt a szalagcímek és gyakorlatilag szegényen röhög mindenki.

Ugyanis őt csak a jószándék vezérelhette, amikor is megakarta mutatni kislányának a tengert Weston-Super Mare-nél, de túl közel hajtott kisbuszával a vízhez, és a kocsi kerekei beleragadtak a homokba. Onnantól kezdve nem volt megállás, gyakorlatilag egy óra alatt teljesen elsüllyedt az autó miközben a tulaj csak állt mellette és nézte azt. Meg sem próbált semmit tenni a megmentése érdekében…

Pont arra járt egy hobbifotós, Tim Curtis, aki megörökítette az eseményeket és nem túl szép szavakkal illette a férfit, mert véleménye szerint “szart a táblákra, ahelyett, hogy elolvasta volna őket és használta volna az eszét, miszerint dagálykor nem megyünk ilyen közel a vízhez”. Szerinte a férfi megérdemelte, hogy elsüllyedt az autója és kicsit sem sajnálja őt.

A pórul járt férfi nem helyi lakos volt, csak arra kirándult, így lehet annyira belefeledkezett a tenger szépségébe, hogy nem használta a józan eszét. Később, az autót mikor újra dagály lett, kihúzták a vízből, de az majdnem teljesen megrongálódott és a biztosító sem valószínű, hogy fizet ilyen esetekben.

Mi azért sajnájuk őt egy kicsit.

Forrás: The Sun

Forrás

Vélemény, hozzászólás?