Szerintetek nem furcsa ez a felállás?

A csinos bébiszitter és a táncoslábú apa

Vannak furcsa dolgok. Léteznek bébiszitterek is. Olyan is létezik, hogy a bébiszitter és az apa egyszerre van otthon….khm…Azért ebből láttuk már néha mi lesz… De olyat még nem nagyon láttunk, hogy az anya filmezi az apát, aki a csinos bébiszitterrel imitálja a Dirty Dancinget a konyhában. Bónusz, hogy a gyerek is nézi.

Ugyanis ezt a videót töltötte fel a TikTokjára az az anyuka, aki nem ér rá otthon lenni a gyerekével, ezért felfogadott egy 23 éves bébiszittert, Lizziet, aki nagyon jól bánik a gyerekekkel és a videó szerint…az apával is.

Rachel, a feleség, maga töltötte fel a videót, ahol a Dirty Dancing c. fil ikonikus táncát eleveníti fel a nő férjével a huszonéves bébiszitter, és a feleség nem számított arra, hogy ilyen megsoztó lesz a tartalma. Hallatszik, hogy önfeledten nevetgél a videóban, de a kommentszekciókban fröcsögnek az emberek, hogy ez “nem normális”, hogy “ez nem fér bele egy apa és a bébiszitter közt”, és, “hogy képes ezt nézni”, meg effélék. A videóban még van is egy olyan rész, amikor a feleség kiírta, hogy “figyeld most a kezét” (a férjéét), amikor is az éppen a babiszitter mellére téved. Mondjuk ez már nekünk kicsit tényleg furcsa, dehát ők tudják. :S Az apa home officeban dolgozott otthon, tehát nem igazán tudott a gyerekekkel foglalkozni, de Rachel állítása szerint olyannyira meg van elégedve Lizzievel, hogy szinte jó barátnők lettek és többször is bejelentkezett naponta videohívásban.

A bébiszitter azt nyilatkozta, hogy nem történt semmi közte és a nő férje közt.

Forrás: Yahoo

Forrás

Vélemény, hozzászólás?