Extrém teljesítmény, ebben a korban pláne.

Reggeltől estig

A 62 éves Sian Davisnek olyan szexuális élete van, amit nem sok ember mondhat el magáról. Férjével David Jones-szal (63), hetente 5ször esnek ágynak, és egy-egy együttlét akár 5 óráig is eltarthat.

Azonban a nőnek fáj a csípője, újabban a térde is, és mégiscsak benne van a korban, így arra kérte férjét, hogy ne húzzák el a szexet 5 órán keresztül, legyen inkább 1 órás. Az 5 gyerekes anyuka és korábbi rendőr szerelme 2016 óta egy pár, mindketten daganatos betegségben vesztették el előző párjukat. A kémia azonnal megvolt a páros közt, ami eleinte lenyűgözte Siant, de már nem élvezi annyira.

Már visszavettek a tempóból

Az első napokban amikor összejöttek, egész nap ki se mozdultak az ágyból, és elhúzva 5 óráig is tartott az együttlétük. Sosem tapasztalt ilyet előtte a nő és kicsit nem is tudta hova tenni a dolgot, de aztán rájött, hogy ez nem mehet így tovább, mert így nem tud a többi dolgára koncentrálni, mert túlságosan lefoglalja a szex és a férfi. Sokszor elkéstek helyekről is, és nem nagyon tudott ilyenkor mire hivatkozni, ami végül kínos lett.

Az átlag teljesen más

Az átlagos idő ami egy férfinél eltelik az orgazmusig kb 4-10 perc. Ezzel szemben a nőknél ez 10-20 perc között mozog, de ez sokmindentől függ, úgyhogy Jones teljesítménye tényleg extrémnek számít.

A páros nem szereti a gyors meenteket, szerintük annak nincs értelme, viszont a koruk miatt inkább már csak hétvégére időzítik az ágytornákat és akkor is fél-1 órás tartamúakat részesítenek előnyben, legalábbis Sian mindenképp.

Forrás: The Sun

Forrás

Vélemény, hozzászólás?