Készülhetünk a szezonális megújulásra!

Hajvágás ősszel

Utáljuk beismerni, de az ősz gyorsabban közeledik, mint azt gondoltuk volna. Bár az időjárás egyre hidegebb lesz, és az éjszakák egyre rövidebbek, ez azt is jelenti, hogy hamarosan készülthetünk a szokásos “év eleji” átalakulásra és megújulásra. Éppen ezért itt az ideje áttekinteni a legizgalmasabb hajvágási trendeket, amelyekből hamarosan válogathatunk.

A 70-es évek inspirált

A legjobb stylistok szerint három meghatározó stílusra számíthatunk 2021 őszén. Mindegyik arról az alacsony karbantartási igényű, visszavont megjelenésről szól, amelyek a ’70 -es évek inspirációjával rendelkeznek- de természetesen modern felfogással. Sok szakértő megjegyezte, hogy ügyfeleik merészek és egy kicsit bátrabbak akarnak lenni a vágások terén mint korábban, és nem csak a hajvégeket vágatják le. Ennek ellenére még mindig nem akarnak túl sok időt szánni a stílusra, ezért kulcsfontosságú az alacsony karbantartás. A népszerű frizuratrendek tehát a tépett vagy lépcsős rétegek, texturált hajtövek és a 70 -es évek összes hangulata lesznek.

Modern mullet

A modern mullet frizura korántsem új keletű, de még mindig erős lesz, és az ősz kedvelt stílusának bizonyul. Most különösen felkapott a vágás “farkas” változata, amely “egy szuper rövid rétegű szaggatott bozótot tartalmaz, hosszabb rétegekkel keveredik a hátsó részen keresztül.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?