Szembemennek minden szabállyal.

Tudják, hogy kockázatos játékot űznek

A megszokottal ellentétben most nem azok élveznek előnyt akik beoltatták magukat, hanem azok akik nem. Legalábbis ,egy kaliforniai étteremben biztosan.

A Basilico nevű étterem tárt karokkal várja azokat akik semmilyen vakcinát nem adattak be még maguknak, és magasztalják kitartásukat és bátorságukat. Az amerikai kormány oltáspolitikáját pedig így illették:

“Hazaáruló, anti-amerikai hülyeség”.

Bátran toboroznak

Az étterem más éttermeket is arra bíztat, hogy ne rekesszék ki az oltatlanokat, sőt ne támogassák az oltást és végre ébrdejenek fel. Harcoljanak gy mint ők, és harcoljanak velük.

A Basilico egyébként közkedvelt olaszos jellegű étterem, néha napján filmforgatásoknak is helyszínéül szolgáló hely.

Az étterem egy esetleges újabb hullám kirobbanása esetén tart az imételt bezáratásoktól és ezért is ellenzi a kormány oltás és karanténpolitikáját. Mindig is a lázadó oldalon állt a hely, amikor mindenhol kötelező volt maszkot viselni, ők akkor is azt írták ki, hogy “maszkmentes övezet”. Azt sem ellenőrzik, hogy ki fertőző vagy ki nem, a vendégeik közül, őket egyáltalán nem érdekli a vírus. Az étterem tulajdonosa, Tony Roman egy levélben kifejtette, hogy lehet, hogy kockázatos amit csinálnak, de nem érdekli őket, vállalják a kockázatot.

Forrás: FoxnewsForrás

Vélemény, hozzászólás?