A színésznő már teljesen tehetetlennek érzi magát.

Dráma a családban

Sarah Jessica Parker nagyon aggódik a fia, James Wilkie Broderick miatt, a 18 éves fiú ugyanis szeret a pohár fenekére nézni.
“Akár Aperol Pritz, akár gin és tonic, James nem ismeri a mértéket, rendszeresen teljesen szétcsapja magát. A fiú még nem is számít nagykorúnak az USA-ban, mégis szinte minden este kint van az utcán a haverjaival, mióta befejezte a középiskolát. Sarah már szinte alig találkozik vele”mondta egy közeli barát az Ok magazinnak.
A világsztár és csemetéje maximum a reggeli órákban futnak össze, amikor James részegen bezuhan az ágyba. Már ha hazamegy egyáltalán… Sarah-nak egyáltalán nem tetszik legidősebb fia életvitele, nagyon jól tudja, hogy ez az alkoholfüggőséghez vezet.

Családban marad a probléma

Nem ez az első eset, hogy SJP-nek egy szeretett hozzátartozóját kell megmentenie az alkoholproblémáktól. A fiú apja, Matthew Broderick is küzdött a szenvedélybetegséggel, amire majdnem rá is ment a házasságuk. De korábban a színésznő ugyanezt a csatát vívta meg egy másik nagy szerelmével, Robert Downey Jr. -ral is.
“Azt hittem, én vagyok az az ember, aki majd megmentheti. Minden reggel könyörögtem neki, hogy menjen dolgozni. Megfürdettem és elküldtem. Ha nem sikerült, betakartam, és valamikor csak imádkoztam, hogy ne haljon meg” – nyilatkozta a színészről egy interjúban.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?