Nem kell mindent kipróbálni.

Újabb veszélyes TikTok kihívás

A „száraz gombóc kihívás” végigsöpört a közösségi média platformján – de hihetetlenül veszélyes lehet, érdemes tanulni Briatney Portillo történetéből.

Áprilisban úgy döntött, hogy edzés előtt fehérjeport fogyaszt, de anélkül, hogy vízzel hígítaná az energiája növelése érdekében. Ezután elkezdte a súlyzózást, de a dolgok hamar komolyra fordultak.

Így mesélte el a történetét: “Elkezdtem a súlyemelést, de a mellkasomat kissé nehéznek éreztem, és fájt. Nem vettem figyelembe, mert feltételeztem, hogy szorongás vagy pánikroham, és folytattam az edzést. Aztán hazamentem, hányingerem volt, és fájt a fejem. Zuhanyoztam, de még mindig hányingerem volt a fejfájástól, így nem ettem semmit vacsorára.”

Másnap elment dolgozni, de a mellkas fájdalom nem akart szűnni, sőt rosszabbodott. “A fájdalom a hátamra és a bal karomra is átment. Ekkor tudtam, hogy ez nem szorongás, hanem talán szívroham.”

A CT-vizsgálatok során kiderült, hogy kisebb szívrohamot kapott, és az orvosok azt mondták neki, hogy érzékeny a koffeinre, amiről korábban nem tudott.

Miután elmesélte a történetét, figyelmeztette a követőit, hogy ne csináljanak olyan kihívásokat, amiről semmit sem tudnak, csak azért, mert online trendi.

Forrás: Metro

Forrás

Vélemény, hozzászólás?