Nehezebb hét vár ránk.

Belső vívódásaink időszaka

A hetünket egy nehezített asztrológiai állás energiája szövi át, ennek a feszültségét már a múlt hét végefelé megérezhettük, és a Skorpióban járó Hold sem kedvez a lelkivilágunknak ennél az állásnál. Belső vívódásaink, feszültésgeink kerülnek előtérbe, és hangulatunk is borűlátóbb, pesszimistább lehet a hét elején. A világ és a család viszonya lehet a fókuszban, hozott mintázataink hogyan hatnak ki az életünkre, hogyan éljük meg a változás szükségességét, és merünk –e változtatni…ezek a kérdéskörök lehetnek a hét témái. Érzékenyebbek, feszültebbek lehetünk érzelmi és párkapcsolatainkban, hirtelen változás következhet be egy addig stabilnak hitt helyzetben. Családi környezetünkben mélyről jövő és mérgező mintákat lehetőségünk van feldolgozni, átértékelni, és ami nem szolgál már minket attól megválni. Korlátozó időszak, beszűkített lehetőségek miatt kellemetlenebbül érezhetjük magunkat.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Párkapcsolata kerül az előtérbe a héten, érezheti úgy, hogy partnere megpróbálja magát több helyzetben kimagyarázni.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Munkájában élhet meg egy dinamikusabb hetet, vagy azzal összefüggésben, hirtelen kell alkalmazkodnia egy nem várt helyzethez.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Tettre készebb lehet, és ezt mind a külső kapcsolataiban, mind a párkapcsolatában kamatoztatni tudja, de érdemes a feszültebb helyzetekre figyelnie.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Nehezebben tudja megélni az érzéseit, és hajlamos túlgondoskodni, vagy túlaggódni egy helyzetet, mely egy régi lelki traumájából fakadhat.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Magába fordulóbb lehet a héten, és elfojtott feszültséget élhet meg, mert korlátozva érezheti magát, de érdemes több szempontból megvizsgálni a helyzetet, nehogy az egó-ja megvezesse.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Nagyobb ötletei lehetnek a munkájával kapcsolatosan, vagy a hétköznapok tekintetében, de ha rosszabb passzban van akár fel is nagyíthat egy eseményt.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük