Régóta téma volt, de mindig tagadták.

Barátságból szerelem?

Tom Holland és Zendaya a legújabb Pókember filmekben szerepelnek együtt. Eddig is érezni lehetett köztük a kémiát, nem hiába pletykáltak arról, hogy több van közöttük, most úgy tűnik kiderült, hogy tényleg.

Bár mindketten tagadták akárhányszor is jött szóba, most lencsevégre kapták, ahogy csókot váltanak Tom Holland autójában, majd meglátogatják Zendaya szüleit.

Forrás: Page Six
Forrás: Page Six
Forrás: Page Six

Viccet csináltak belőle

“Nagyon ügyelnek arra, hogy privát legyen a kapcsolatuk és ne kerüljön a nyilvánosság elé, de vakációztak egymással, és megpróbáltak minél több időt tölteni együtt” – mondta egy bennfentes a People-nek 2017 júliusában.

Bár ekkoriban a pár nevetve tweetelt erről:

“Várj csak… a kedvencem az, amikor azt mondja, hogy együtt megyünk nyaralni HA! Évek óta nem voltam nyaralni! És te @TomHolland1996???” írta Zendaya.

Tom pedig így válaszolt: „@Zendaya számít a sajtótúra?”

Alig öt hónappal később a Page Six munkatársai felfedezték a két színészt a New York-i Bobby Van’s Steakhouse-ban, a Central Park déli részén, ahol a bámészkodók szerint Holland „elbűvölte Zendaya szüleit”.

Nem világos, hogy mennyi ideje lehetnek együtt, mert 2019 júliusáig Hollandot észrevették Olivia Boltonnal kézen fogva sétálni a londoni Hyde Parkban.

Forrás: Page Six
Forrás: Page Six

Forrás: PageSixForrás

Vélemény, hozzászólás?