Keményen indul a hónap.

Veszedelmes viszonyok – forró nyári helyzetek

A hónap eleje egy erősebb hatással indul, nehezebben tudjuk megélni akaratunk érvényesítését, korlátozva érezhetjük magunkat, de ez az energia egy megújulási lehetőséget is magába foglal, az új megoldások lehetősége kerülhet előtérbe, mihelyt megértjük, hogy önmagukat korlátozzuk, mely alól kizárólag önmagunkat szabadíthatjuk fel.
Egy igazi forró júliusi érzelmi kavalkádra is számíthatunk, a flörtök, a nyári szerelmek ideje, melyben a szenvedély is fókuszba kerülhet, de érdemes odafigyelni, mert az illúzió, becsapás, önbecsapás energiasíkja is megjelenik, sok lehet a beszéd, kevés a tett, és szavakkal kábíthatnak minket. A szenvedélyek túl tüzesek lehetnek, nem támogatott kapcsolódásoknál beleszaladhatunk nárcisztikus vagy egyéb energiavámpírok hálójába, ahol érzelmi sérüléseket szerezhetünk, így érdemes tudatosnak lenni, és először tapasztalatokra támaszkodni, nem pedig a hitegető szavakra.
A hónap közepétől a múlttal kapcsolatos események, ki nem mondott helyzetek, családi terhek letételére nyílik lehetőségünk, hiszen az Újhold a Rákban lesz, majd a Merkúr, a gondolkodás, a kommunikáció bolygója szintén a Rák jegyébe érkezik. Érzelmesebben tudjuk kifejezni majd magunkat, kiváló lehetőség érzelmi életünk megértésére, családi kapcsolataink rendezésére, beszélgetésekre, anyai, nőági rokonainkkal való kapcsolódásaink ápolására. tisztázására.
A hónap második felében erősebb energiák fognak dolgozni, intenzívebb helyzeteket élhetünk, meg, a Plútóval először  a Nap, majd a Merkúr fog szembenállást képezni, így a szélsőségesebb családi, érzelmi helyzetek, és a manipuláció, érzelmi zsaroláson alapuló kapcsolati problémák a felszínre kerülhetnek. 
A Telihold a Vízöntő jegyében jön létre, az Oroszlán Nappal képez szembenállást, melyben lehetőségünk nyílik rálátni önmagunkra, tudatosítani határainkat, és nem csoportok befolyásolása alatt sodródni, kimondottan önismereti teliholdunk lesz.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Az egész hónapra rányomhatja a bélyegét egy türelmetlenebb, belső feszültséget eredményező energia, ami a hivatás és a magánélet, partnerkapcsolat területét hozhatja összeütközésbe. Érdemes odafigyelni, hogy a robbanékonyságot valahol levezesse pl.sportban vagy túrázásban, hogy ne magánkapcsolatai rovására menjen a helyzet. Az ösztönös reakciókat utóleg megbánhatja. A következő hónapra már oldódnak ezek a nehezebb állások.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Hirtelen megvilágosodásokat, nem várt helyzeteket hozhat a hónap, de ezzel esélyt is, hogy észrevegye a helyzetek mélységét, titkokra, saját árnyékos oldalára kaphat rávilágítást, a nehezebb szituációknál pedig a fájdalmasabb helyzeteken keresztül vezethet az út a megoldáshoz. Érdemes odafigyelni, hogy ne viselkedjen nagyon birtoklóan. A hónapban flörtre, vagy izgalmasabb kapcsolati helyzetre is lehetősége nyílik.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Vágyai, baráti kapcsolatai, patrónusai mind a hónap szereplői lehetnek életében. Gyors kommunikáció, és információéhség a jellemző, de ezt oknyomozói tehetséggel is pároztathatja, mert mélyebben rálát a dolgokra, észreveszi a mélyben húzódó összefüggéseket. Titkokat elemezhet ki, melyek a családi mintázataiban rejlenek, vagy otthonával függenek össze. Szenvedélyesebb hónapot élhet meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Hiperérzékenyen kezdheti a hónapot, megérzései tiszták, és jól áttudja érezni a mások problémáit, de ezeket hajlamos lehet magára venni, ettől pedig akár a mártírságig is képes szenvedni. Érdemes meghúzni a határokat. Érzelemvezérelt tud lenni, ezzel pedig családja körében szeretnek visszaélni, mert ez által tudnak hatni a viselkedésére. Átalakul a külvilág a Rák érdekeltségűek körül drasztikusan, gyökeresen és érezhetik úgy, hogy nincs ráhatásuk és beleszólásuk a dolgokba. Fáradtnak, kimerültnek érezheti magát.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?