Kevés olyan híresség van, akinek előnyére vált a temérdek szépészeti beavatkozás, de a színésznő a szerencsések közé tartozik… Lássuk, miknek köszönheti mára már sokak által irigyelt külsejét!

Átszabatta magát

Megan Fox megjelenése a sztárok plasztikafüggőségének ritka példája, amikor az esztétikai műtétek sora rendkívül előnyös volt. Milyen átalakításokon ment keresztül a szépség megjelenése a karrierje során? Most összegyűjtöttük a részleteket. A szakemberek munkájának köszönhetően a színésznő, akit egykor osztálytársai kigúnyoltak, és nem kifejezetten volt az emberek számára figyelemre méltó, az évek során igazi díva lett. Világhír, magas fizetések, főszerepek – a beavatkozások után Megan Fox karrierje felfelé ívelt. Milyen műveletek képesek átalakítani a “Transformers” csillagának arcát? Kielemeztük Dmitrij Szergejevics Szkvorcov plasztikai sebésszel együtt.
Megan Fox a műtétek előtt:

Orr

Egyes híresztelések szerint az amerikai híresség sok éven keresztül elégedetlen volt az orrával, ezért legalább háromszor fordult plasztikai sebészhez. Először finoman lecsiszoltatta a görbületet, majd el is távolíttatta, végül kicsinyítette az orrlyukakat. Később, 2009-ben már észrevehető, hogy Megan orra sokkal szebb, finomabb vonalú, a hegye átformálódott és megemelkedett, aminek következtében az orr kissé felfelé ívelt lett. Az utolsó orrplasztikában Megan orrlyukai ismét keskenyek voltak. Az “új” szép orr arisztokráciát adott Megan arcának. 

Ajkak

A színésznőt gyakran hasonlították egy másik hollywoodi szépséghez, Angelina Jolie-hoz. A pletykák szerint Megan a hasonlóság növelése érdekében döntött az ajakfeltöltés mellett. Legyen nyitott kérdés a divat tisztelgése vagy a próbálkozás, hogy még csábítóbbnak tűnjön, de a kövér ajkak kétségtelenül szexualitást és kifinomultságot adtak a sztár arcának. Valószínűleg a töltőanyagokkal való ismerkedés 2007-2009-ben kezdődött, és továbbra is formában tartja magát segítségükkel.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük