Egy otthon energiája lehet pozitív és könnyed, vagy akár nehéz és negatív is. A házunk megtisztításával eltávolíthatjuk a rossz hangulatot, és ismét helyet adhatunk a jó dolgoknak.

Rossz energiák, rossz dolgok

Biztosan te is ismered az érzést, amikor belépsz egy helyiségbe, és negatív energiákat érzel. Vagy ha nem is energiákkal magyarázod, egyszerűen nem tudod megmondani miért, de minden különösebb ok nélkül rosszul érzed ott magad. Később esetleg valamilyen negatív eseményről is tudomást szerzel, ami ott történt, vagy egész egyszerűen rossz hangulatod lesz tőle. Sőt, még az is előfordulhat, hogy véletlenül hazavitted ezeket a negatív részecskéket. Ha nem megfelelő ionok vannak egy szobában, ez különféle megmagyarázhatatlan betegségeket is okozhat: fejfájást, fáradtságot, türelmetlenséget, és sorozatos szerencsétlenségeket is. ha úgy érzed, ez mostanában gyakran előfordul veled, akkor itt az ideje visszaállítanod az otthonodban a harmóniát a négy elemmel: víz, tűz, föld és levegő. Kiválaszthatsz egyetlen egyet is, vagy néhányat közülük, de akár az összeset is egyszerre.

Zsálya

A zsálya egy szárított levél, amelyet a köteg egyik oldalán kell elégetni. Ilyenkor erős szag szabadul fel, amely egy ideig ég – nem úgy, mint egy gyertya, sokkal inkább, mint a tömjén. Helyezd a zsályát egy tálba, és tedd le köteget úgy, hogy a vége lefelé dőljön. Ezután nyisd ki az ablakokat és ajtókat fentről lefelé (azaz a padlástól a pincéig) , hogy a negatív energia kijusson a házból. Hagyd, hogy az égett illat minden szoba falán átmenjen, és fokozott figyelmet fordíts a sarkakra, mert ezek azok a helyek, ahol a negatív energiák szeretnek elrejtőzni. Ezen kívül gondold előre, milyen szándékkal takarítod meg a szobát, és fogalmazz meg pozitív kívánságokat.

Floridai víz

A floridai vizet hagyományosan Peruban és más Dél-Amerikai országokban is használják, még akkor is, ha elsőre ez hülyeségnek is tűnik. A víz állítólag spirituális és energetikai erővel bír, ezért tökéletesen működik, és kiváló arra, hogy megtisztítsa a teret minden negatív energiától. A különleges vizet palackba helyezik, és permetezik a tisztítani kívánt helyiségeken. Ilyen vizet akár rendelhetsz is magadnak, csak győződj meg róla, hogy valóban azt kapod amit akarsz.

Kristályok

Tisztíthatod a tereket a kristályaiddal is, hiszen nagyon különleges erővel rendelkeznek az egyes kő által hordozott energiák miatt. Például egy ház vagy helyiség takarításához lila ametiszt alkalmas – ennek a kőnek védő és tisztító hatása van. A kiállított kristályok (a föld eleme) nemcsak szépek, hanem új energiát is hoznak otthonodba.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük