Ezeket érdemes kipróbálnod, ha nem a szíved csücske az edzés.

Sportolás a szabadban

Kétféle ember létezik ezen a világon: azok, akik szeretnek futni, és akik nem. 
Ha kreatív módszereket keresel a mozgás beépítésére az életedben, de már a futás gondolatától is rosszul vagy, ne keresgélj tovább. Mivel a hőmérséklet felmelegedett és a COVID korlátozások enyhülnek a teljesen beoltott emberek számára, nincs jobb, mint kimenni a szabadba, és egy kis edzésbe kezdeni a friss levegőn. Akár szellemi lendületre van szükséged, akár meg akarod mozgatni a tested, nem kell messzire menned ahhoz, hogy kihasználhasd ezeknek a szórakoztató szabadtéri ötleteknek az előnyeit. Most pár olyan módszert hoztunk neked a sporthoz, amit garantáltan imádni fogsz!

Kerékpározás

Ha a futás túl megterhelő az ízületeid számára, a kerékpározás nagyszerű alternatíva lehet. Ez a tevékenység a kardió hatékony formája, és kifejezetten praktikus is. A kerékpározást heti szertartássá alakíthatod kedvenc útvonalaidon, vagy új szemszögből tekintheted meg városát, és útközben rejtett kincsekre bukkanhatsz.

Görkorcsolya

A ’90 -es évek trendjei nem csak a ruhatárunk esetében bukkantak fel, hanem a sportok területén is- ilyen például a görkorcsolyázás. Vedd rá a párod vagy a gyerekeidet hogy tartsanak veled, és lehetőséged nyílik arra, hogy szórakozás közben olyan izmokat dolgozz meg, amelyeket évek óta nem vettél kezelésbe.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük