Rosszul sült el a kirándulás

Memóriavesztés 25 évesen

Sam Dean 25 éves volt amikor Dél-Amerikából hazatérve furcsa tüneteket kezdett magán észlelni. Azt vette észre, hogy a memóriája nem szuperál úgy, ahogy eddig.

Forrás: Mirror

Röviddel hazatérése után ágynak is esett és lebetegedett de azt hitte csak valamilyen megfázós nyavalyát szedett össze. Hamarosan meg is gyógyult, de valamit még mindig nem érzett okénak magán. Folyton fáradt volt és sokszor nehezére esett megérteni mit mondanak neki más emberek. Ekkor kezdett aggódni. A környezete nem vette komolyan de ő elkezdett a tünetei után kutatni. Leginkább a rövidtávú memóriakiesés zavarta, és ez igencsak megnehezítette az életét.

Az orvosok nem találtak semmit eleinte

Sam elkezdett kivizsgálásokra járni és MRI-t is végeztek nála, de semmi rendelleneset nem találtak az orvosok. Aztán az interneten kezdett kutatni a tünetei után, így talált rá a Lyme kór jellemzőire. Aztán egy vértesztből kiderült, hogy valóban Lyme kórban szenved és valószínűleg Dél-Amerikában csíphette meg egy atka!

Sam ma 35 éves, de azóta sem gyógyult. Tud szabad életet élni, de a kór miatt a memóriája kiszámíthatatlan így egy valódi érzelmi hullámvasút az élete, amivel meg kellett tanulnia együtt élni. Sam fontosnak tartja, hogy ha valaki tüneteket észlel magán, azonnal forduljon orovoshoz!

Forrás: MirrorForrás

Vélemény, hozzászólás?