Ha hiányérzeted lenne.

Igazi helyett?

A macskák csodálatos háziállatok. Aranyosak, bújósak, puhák, szerethetőek, bár néha megszállja őket az ördög, és ok nélkül harapnak a gazdájuk kezébe, de azért imádjuk őket. Sajnos nem mindenki tarthat. Sok lakásban nem engedélyezik őket, néhányan pedig túl sokat dolgoznak, vagy rosszul éreznék magukat, ha egész nap egyedül hagynák otthon. Mások allergiásak, vagy egészségügyi okokból nem képesek gondoskodni róluk. Nos, a japánok imádják őket, már mutattunk korábban egy realisztikus hátizsákot, most pedig kitaláltak egy alternatívát az állattartásra, a doromboló macska alakú párnát.

Megdöbbentően részletes

MeowEver úgy néz ki, mint egy édes cica, így simogathatod is, és még megfelelő hangokat is ad ki. A méreteit egy igazi macskához szabták, még a súlya is nagyjából megfelel az átlagos cicáknak. Szívverése van, sőt testhője is lehet. Ez a macska azért is különleges, mert megmikrózható, nem úgy mint élő társai (ezzel sose próbálkozz!), utána pedig 40-50 percig tartja a meleget.

A legjobb az egészben, hogy a párna dorombol, mint egy igazi macska, miközben simogatod a hátát! Még egy kis rezgőegységgel is rendelkezik, így érezheted a finom zümmögést is. És még etetni sem kell!

Forrás: Japan TodayForrás

Vélemény, hozzászólás?