Kórházba kellett szállítani.

Állattámadás történt a cirkuszban

Videó készült az esetről, amikor egy oroszlán egy oroszországi cirkuszi előadáson megtámadta az idomárját. A rémült közönség menekülőre fogta.

A Maxim Orlov, vagyis az idomár túlélte a balesetet, de kórházba kellett szállítani, miután a lábán és a karján is megsérült. 

A videón látszik, hogy az oroszlánok először egymással verekednek, majd az egyik a férfire ront. Orlov és a cirkusz munkatársai igyekeznek megfékezni az állatot. A nézők pedig menekülőre fogták. Egy terhesnő a sokk miatt epilepsziás rohamot kapott a beszámolók szerint.

Ritkák a hasonló esetek

Orlov szerint a pandémia az oka a balesetnek, mert az állatok elszoktak a közönségtől. Vegának, a nőstény oroszlánnak új otthont keresnek a történtek után. “Megbeszéltük az állatkertekkel, hogy kicseréljük egy kis oroszlánkölyökre” – mondta a DailyMailnek. “A hasonló esetek nagyon ritkák, de az állatok mégis csak állatok.”

Számos európai ország megtiltotta az állatok cirkuszban történő szerepeltetését, Oroszország azonban továbbra is ragaszkodik a hagyományokhoz.

Forrás: Insider, DailyMailForrás

Vélemény, hozzászólás?